Vasastan

Gävlegatan 5, 4 tr - Högst upp!

Sann 20-talsdröm, högst upp, med härligt ljusinsläpp och fri utsikt över Röda Bergen. Låg avgift!

Adress

Gävlegatan 5, 4 tr - Högst upp!

Rum

1

Slutpris

2 500 000 kr

Avgift

1 558 kr/mån

Boyta

36,5 kvmOm bostaden

Välkommen till de idylliska kvarteren i Röda Bergen, en mysig ”småstad” i staden med närhet till Odenplan, S:t Eriksplan och allt trevligt Vasastan erbjuder. All vacker 20-talscharm bevaras smakfullt i denna fantastiskt fina och mysiga 1:a. Här finns originaldetaljer såsom trägolv, snövita och spegelmönstrade snickerier, högt i tak, stora spröjsade fönsterpartier, serveringsskåp m.m. Planlösningen är utmärkt disponerad med ljuvligt kök i klassisk stil och med bevarad originalinredning från byggåret. Vardagsrum med plats för säng, soffa och TV-möbel. Fräscht kaklat duschrum med dusch. Hall med plats för förvaring och avhängning. Lägenheten har sydvästläge, högst upp i huset, med makalöst ljusinsläpp och härlig fri utsikt över Hedemoratäppan och Röda Bergens takåsar. Synnerligen välskött förening med låga månadsavgifter.

OBS! Det finns möjlighet att bygga om denna lägenhet till en yteffektiv 2:a. Se alternativ planlösning.

– Hall med plats att hänga ytterkläder och förvaring i garderober. Vitmålade väggar och tak. Vitt trägolv.

– Fräscht kaklat badrum med dusch, toalett, handfat och handdukstork. Frostat fönster i tidstypisk stil ger trivsamt ljusinsläpp.

– Underbart kök i klassisk stil med bevarad originalinredning från 1920-talet. Serveringsskåp, skafferi, bänkskivor med bra arbetsytor och hyllplan för öppen förvaring. Kyl med frysfack, gasspis med elektrisk ugn och fläktkåp. Köket har matplats för 4-6 vid vackert fönsterparti med vidsträckt fri utsikt över Röda Bergen. Trägolv, vitmålade väggar och tak samt en dekorativ fondtapet vid matplatsen.

– Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa, säng och TV-möbel. Smart förvaring i klädkammare. Vackert fönsterparti med vidsträckt fri utsikt över Röda Bergen. Trägovl, vitmålade väggar och tak.

Pris: 2 350 000 kr

Månadsavgift: 1 558 kr

Andel i föreningen: 0,85440 %

Byggår: 1926

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och vindsförråd, två gemensamma tvättstugor med torkrum, grovsoprum samt cykelförråd. Fin gemensam innergård mot Hedemoratäppan.

Lägenhetsnummer: 84 (1502)

Hiss: Nej

Våning: 4

Antal våningar: 4

Energiförbrukning: 145 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Nya Humleboet bildades 1925 och består av 99 lägenheter och och 2 lokaler på Gävlegatan 3-11. 1994-95 drogs all el om och V/A stammar byttes. Köparen/na måste bli medlem i HSB. För närvarande har föreningen inte beslutat om några avgiftsändringar eller större reparationer. Juridisk person accepteras ej som köpare. Delat ägande förälder/barn är ok (tex 90%-10%). Välskött och populär förening med god ekonomi.

Förening: HSB Brf Nya Humleboet i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband upp till 100 Mbit/s via Bredbandsbolaget. Kostar fn 275:-/månad.

Välkommen till härliga Vasastan och klassiska 20-talskvarter vid Röda Bergen. Här lever man i attraktivt och eftersökt läge med promenadavstånd till både Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar och nödvändig service. Även det rika utbudet av trevliga restauranger och trendiga butiker i Birkastan med Rörstrandsgatans gatustråk är tilltalande. Förutom dessa så vimlar närområdet av mysiga caféer och kaffebarer. På andra sidan Sankt Eriksbron, en kort promenad bort, är Fridhemsplan och den moderna Västermalmsgallerian belägen. Kommunikationerna är goda i form av T-bana (Odenplan alternativt S:t Eriksplan), flygbussen, pendeltåg (Karlberg) samt flertalet innerstadsbussar. Med kort promenad nås matbutiken Prisextra vid Norra Stationsgatan.

För den aktive finns härliga promenadstråk och joggingmöjligheter i Hagaparken och vid Brunnsviken. Kort promenad till Vasaparken med picknick möjligheter, boulebana, cafeér och konstgräsplan (isbana vintertid).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.