Vasastan

Rådmansgatan 75, 6 tr, Högst upp!

VISNING INSTÄLLD! LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Rådmansgatan 75, 6 tr, Högst upp!

Rum

1

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

1 503 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobsdel. Hela lägenheten har svartbetsat furugolv och vita väggar.

– Fantastiskt vardagsrum i öppen planlösning med kök vilket skapar en rymlig känsla. Tack vare de stora fönsterpartierna och det höga läget känns ljuset alltid närvarande och insynen är minimal. Här finns plats för såväl soffa som matplats alt arbetshörna om så önskas. I anslutning finns en sovalkov med platsbyggd 140 cm säng. Under sängen finns förvaringsmöjligheter. Belysningen i vardagsrum och kök är inbyggd och kommer från Modular Lighting Instruments.

– Platsbyggt kök i stram stilren design med skåpinredning i vitt, diskbänk i borstat rostfritt stål samt bänkskivor i amerikansk valnöt. Maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, spishäll samt ovansittande spisfläkt.

– Toppfräscht helkaklat badrum med svart granitgolv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med badkar, vägghängd wc, handduksvärmare samt stilren kommod.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 503 kr

Andel i föreningen: 1,23300 %

Byggår: 1971

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd. Medlemmarna har även tillgång till en takterrass med härlig utsikt över Vasastans takåsar.

Renoveringar: Hela fastigheten har målats om invändigt och ny belysning sats in (2011). Optimering av undercentral (2010). Tak (2009). Spolning av stammar (mars 2009). Byte av tvättmaskiner och torktumlare (2008) Renovering av fasad (2005), Målning av fönster (2005). Föreningen följer en underhållsplan. Enligt den kommer stammarna att ses över 2026.

Lägenhetsnummer: 50

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Föreningen har 19 garageplaster för uthyrning, kostnad 1500 kr/mån. I dagsläget finns ett antal mindre platser lediga. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Mjölnaren bildades 1969 och består av 52 bostadsrättslägenheter fördelat på sex våningar samt två lokaler i bottenvåningen. Föreningen är skuldfri och har god ekonomi.

Föreningen har en egen hemsida; http://brf.sbc.se/Association/Templates/Page____26564.aspx

Förening: Brf Mjölnaren

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Medlemmarna i föreningen har tillgång till en takterrass som idag är ca 20 kvm.

Mycket eftertraktat och utsökt läge i Vasastan invid Tegnérlunden med absolut närhet till city och Odenplan. Här finns ett komplett utbud av butiker, matvaruaffärer, resturanger, mysiga caféer, bibliotek, gym och all annan tänkbar service. Inom ett par minuters promenad nås även Handelshögskolan, trivsamma Vasaparken och S:t Eriksplan.

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar från Odenplan och pendel- och fjärrtåg från T-Centralen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.