Vasastan

Roslagsgatan 6, ½ tr Högt läge mot innergård.

Suveränt boende med underbar charm. Högt och tyst läge mot gården. Drömläge och låg avgift!

Adress

Roslagsgatan 6, ½ tr Högt läge mot innergård.

Rum

1

Slutpris

2 075 000 kr

Avgift

1 263 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Välkomna till detta underbara boende med stora vackra fönster, högt läge mot innergården och perfekt planlösning. Stort, härligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering, charmigt och väldisponerat kök med matplats samt badrum med badkar. Gott om förvaringsutrymmen, genomgående trägolv och fina spegeldörrar. Lägenhetens alla fönster vetter mot innergården. Här bor du tyst och lugnt med allt det city har att erbjuda precis runt husknuten. Dessutom är det gångavstånd till både Handelshögskolan och KTH. Detta är verkligen en lägenhet som bör ses och upplevas!

– Hall med klädhängare och hatthylla. Plats finns för skrivbord, bokyllor eller extra byrå om så önskas. Lägenheten har säkerhetsdörr. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Underbart vardagsrum med stort fönsterparti som vetter mot innergården. Gott om plats för önskad möblering. En inbyggd garderob. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Charmigt och funktionellt kök med matplats. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor ända upp till tak. Spröjsat fönster med djupa nischer mot innergården. Köket är utrustat med kyl, frys, gasspis, elugn och fläkt.

– Badrum med badkar, handfat och wc.

Pris: 2 075 000 kr

Månadsavgift: 1 263 kr

Andel i föreningen: 1,55600 %

Byggår: 1932

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns gemensam innergård, tvättstuga och soprum.

Lägenhetsnummer: 1.

Hiss: Ja

Våning: 0.5

Allmänt om föreningen: Brf Muraren 13 bildades år 2000 och består av 40 bostadsrättslägenheter, 2 hyresrättslägenheter (dold framtida intäkt) samt 3 hyreslokaler. Elstigar byttes 2005 och V/A stammar under 1980-talet. Välskött och populär förening med god ekonomi.

Förening: Brf Muraren 13

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Mycket populärt och centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan som city har att erbjuda inom gångavstånd. Direkt närhet till Handelshögskolan och KTH. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.
Mycket goda kommunikationer i form av flera busslinjer samt tunnelbana endast ett stenkast bort.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.