Vasastan

Hedemoratäppan 1, 1½ tr.

Underbart boende med ljus, charm och klass. Drömläge i attraktiva och vackra Röda Bergen!

Adress

Hedemoratäppan 1, 1½ tr.

Rum

1

Slutpris

1 850 000 kr

Avgift

1 462 kr/mån

Boyta

28 kvmOm bostaden

I ett av Stockholms vackraste kvarter finns denna underbara lägenhet nu till salu. Lägenheten är smakfullt renoverad med de äldre detaljerna väl bevarade. Genomgående vackra nyslipade och nåtade furugolv, spegeldörrar, högt i tak och stora fina spröjsade fönster med djupa nischer och en härlig utsikt över innergårdarna. Väldisponerat, charmigt och funktionellt kök med matplats, rymligt och sällskapsvänligt vardagsrum samt fräscht badrum. Dessutom har lägenheten generöst med förvaringsutrymmen. Populär förening med god ekonomi. Till föreningen hör två vackra innergårdar med grillar, sommarmöblering och blomster. Detta är verkligen en fantastiskt fin lägenhet med ljus, charm och känsla. Välkomna på visning i härliga Röda Bergen!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Nyslipade och nåtade furugolv.

– Underbart vardagsrum med stort fönster med djupa nischer med utsikt mot innergården. Gott om plats för önskad möblering. En rymlig inbyggd klädkammare. Nyslipade och nåtade trägolv.

– Charmigt och funktionellt kök med matplats. Stort fönster med djupa nischer som vetter mot innergården. Köket är utrustat med spis, ugn, kolfilterfläkt samt diskho från 2011 samt kyl och frys. Bra förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt inbyggt skafferi och överskåp. Nyslipade och nåtade furugolv.

– Badrum med dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 1 490 000 kr

Månadsavgift: 1 462 kr

Andel i föreningen: 0,50270 %

Byggår: 1925

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör 2 förråd, 1 i källaren och 1 på vinden . Det finns 2 gemensamma tvättstugor, gemensamhetslokal, hobbyrum, bastu samt 2 fantastiska innergårdar med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 53

Hiss: Nej

Våning: 1.5

Allmänt om föreningen: Brf Humleboet 17 bildades 1925 och består av 136 lägenheter varav några är sammanslagna vilket innebär att antalet hushåll är 118 samt 11 hyreslokaler på adresserna Falugatan 16 och 18, Hedemoratäppan 1 och 2, Rödabergsgatan 2 och 4 samt Rödabergsbrinken 10, 12, 14 och 16. Stammarna byttes 1985-1993. Alla elsigare har bytts 2007 (3-fas). Föreningen har ett fördelaktigt kollektivt elavtal med individuell mätning för varje lägenhet. Föreningen har planer på att sälja ut vissa av lokalerna samt vindarna. Juridisk person godkänns ej som medlem. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.humleboet.com

Förening: Brf Humleboet 17

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Fantastiskt läge i idylliska Röda Bergen i Vasastans kanske vackraste kvarter!
Lugnt, tyst och fridfullt, men inte långt ifrån pulsen vid S:t Eriksplan samt Odenplan. Med gångavstånd nås allt från Vasastans rika utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, affärer m.m till nödvändig service såsom banker, mataffärer och de utmärkta kommunikationerna i form av tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, flygbussen samt pendeltåg. Boendeparkering för bil finns på gatan samt på alla närliggande gator. Närhet även till Handelshögskolan och KTH Det är även kort avstånd till rekreations- och naturområdena kring Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken samt Karlbergskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.