Vasastan

Norrbackagatan 14, 1 tr

Välplanerad pärla i Birkastan om 24 kvm med utsikt mot Karlbergskanalen!

Adress

Norrbackagatan 14, 1 tr

Rum

1

Slutpris

2 450 000 kr

Avgift

1 527 kr/mån

Boyta

24 kvmOm bostaden

Med ett eftertraktat läge i Birkastan finns denna charmiga pärla i fastighet från 1927. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett trivsamt och sällskapsvänligt vardagsrum med utsikt mot Karlbergskanalen och Kungsholmen. Praktisk sovalkov, väldisponerad kokvrå med fönster och badrum med dusch. Lägenheten har goda förvaringsutrymmen med en rymlig inbyggd klädkammare samt överskåp ovan alkoven. Spröjsat fönster med djupa nischer, spegeldörr, vacker fiskbensparkett och generös takhöjd. Snabbt tillträde är möjligt. Hiss finns. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en hatthylla.

– Underbart vardagsrum med vacker fiskbensparkett och spröjsat fönster med djupa nischer. Praktisk sovalkov med förvaring ovan samt en inbyggd garderob.

– Kokvrår med fönster mot Norrbackagatan. Goda förvaringsutrymmen med skåp och lådor i vitt. Gasspis, gasugn samt kyl med frysfack.

– Badrum utrustat med dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 2 195 000 kr

Månadsavgift: 1 527 kr

Andel i föreningen: 2,52790 %

Byggår: 1927

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd.Det finns en gemensam tvättstuga i källaren utrustad med 2 tvättmakiner, torktumlare och torkskåp, trevlig innergård, cykelställ på innergården samt soprum.

Lägenhetsnummer: 9 (1103)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 136 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Stengodset 9 förvärvade fastigheten 2003 och består av 27 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal. Fastigheten är stambytt på 90-talet. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare. Mer information finns i bifogad årsredovisning samt på föreningens hemsida www.stengodset9.se

Förening: Brf Stengodset 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Månadsavgiften är 1527:-/månad plus ett obligatoriskt tillägg för gruppavtal avseende bredband 125:-/månad samt säkerhetsdörr 100:-/månad vilket ger en total månadskostnad på = 1752 kronor/månad.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är ca 3900:-/år, gas ca 2616:-/år och hemförsäkringen är ca 1824:-/år.

Här på Norrbackagatan 14 bor man med ett förstklassigt läge i Birkastan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås med ett par minuters promenad. För den som söker lugna och sköna andrum eller trivsamma promenad- och joggingstråk finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken, Karlbergskanalen och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd.
Goda kommunikationer med t-banans gröna linje (Sankt Eriksplan), flertalet innerstadsbussar, pendeltåg vid Karlbergs station samt Flygbussarna vid Sankt Eriksplan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.