Vasastan

Sankt Eriksgatan 110, 2 tr

Charmig 20-tals pärla nära Oden-/S:t Eriksplan! Missa inte detta tillfälle!

Adress

Sankt Eriksgatan 110, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 575 000 kr

Avgift

1 145 kr/mån

Boyta

24 kvmOm bostaden

På promenadavstånd från Odenplan och S:t Eriksplan ligger detta optimala compact-living i vacker fastighet. Stort spröjsat fönsterparti, generös takhöjd och vackert furugolv. Rum med plats för säng, soffa och mindre matplats. Separat wc och duschrum. Liten hall med goda avhängningsmöjligheter. Attraktivt belägen invid populära Vanadisplan och trevliga Röda Bergen. Några kvarter från Odenplans och S:t Eriksplans affärsliv och puls. 5 minuter från Hagaparkens natur. Massor av trevliga restauranger, caféer och småbutiker i närheten. OBS! Bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Välkommen, här trivs man!

Genomgående furugolv, högt till tak, ljusa väggar och snickerier.

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.
– Separat och väggkaklad dusch med plastmatta på golv.
– Separat toalett med handfat.
– Utmärkt och fräsch köksdel integrerad med rummet. Spisplattor, kyl med frysfack, enskild ugn och arbetsyta intill.
– Rum med naturlig plats för säng och soffa. Rymlig inbyggd garderob. Fin stadsutsikt via stort fönster med spröjs mot S:t Eriksgatan.

Pris: 1 495 000 kr

Månadsavgift: 1 145 kr

Andel i föreningen: 2,12200 %

Byggår: 1929

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Ommålning och förstärkning av dörrar samt renovering av trapphus och ny entré 2011/2012. Renovering av källare 2009 Nya balkonger 2005 Målning av fönster utvändigt 2005 Renovering av hiss 2004 Stambyte 1994

Lägenhetsnummer: 1202

Hiss: Ja

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Föreningen upplåter 16 lägenheter med bostadsrätt och 2 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen registrerades 1985 och bildades 2001.

Förening: Brf Ässjan 2

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Trevligt läge i Vasastan med närhet till Vasastans restauranger och cafeér. Populära restaurangen Fondueboden ligger runt hörnet och rosade caféet Cocovaja hittar du rakt över gatan, för att bara nämna ett par exempel. Diverse service såsom livsmedelsbutiker, systembolag, banker m.m. finns ett par minuter bort. Goda kommunikationer från både Odenplan och S:t Eriksplan med tunnelbana, flertalet innerstadsbussar, pendeltåg och flygbuss. Bekvämt promenadavstånd till grönområden i form av bl.a. Vasaparken, Karlbergs slottspark, Brunnsviken samt Hagaparken.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.