Vasastan

Luntmakargatan 74, 1 tr

Yteffektiv pärla i fint skick i fastighet från 1914. Attraktiv läge!

Adress

Luntmakargatan 74, 1 tr

Rum

1

Slutpris

1 960 000 kr

Avgift

1 258 kr/mån

Boyta

21 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fina och mycket charmiga etta attraktivt belägen med nähet till det mesta man kan önska sig. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas på bästa sätt. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Stilfullt och funktionellt kök samt trivsamt vardagsrum. Stort spröjsat fönster, genomgående trägolv, höga golvsocklar och generös takhöjd. Närhet till Handelshögskolan, KTH samt en mängd caféer och restauranger. Snabbt tillträde är möjligt. Hiss finns. Varmt välkomna på visning!

– Entré med goda avhängningsmöjligheter. Bra förvaringsutrymmen med en rymlig inbyggd garderob samt hylla vid taket. Trägolv.

– Trivsamt vardagsrum med plats för önskad möblering samt väggfast matbord. Stort spröjsat fönster, höga golvsocklar samt trägolv.

– Stilfullt kök renoverat 2011/2012 med bra arbetsyta och gott om förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med spishäll 2 plattor, ugn, kolfilterfläkt samt kyl med frysfack.

– Fint badrum renoverat 2009 med dusch, handfat och wc. Spotlightbelysning.

Pris: 1 695 000 kr

Månadsavgift: 1 258 kr

Andel i föreningen: 3,96000 %

Byggår: 1914

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett källarförråd, soprum, cykelrum, tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp. Dessutom finns en innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 1102/103

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 134 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Sjölejonet 9 är en äkta förening som äger marken. Den består av 14 stycken lägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt samt två lokaler med hyresrätt.

1990 Byttes stammar i kök och badrum, samt elstigar.
2005 Fasadrenovering och elstigar.
2012 Utfördes spolning av stammar och förbättringsåtgärder av taket samt löpande tillsyn av fjärrvärmecentralen samt föreningens hiss.
2014/2015 Ombyggnation av ventilation i tvättstuga samt installation av torktumlare samt byte av stuprännor mot gata.
2017 Fönster- och takrenovering. Fönstren målades utvändigt.
2018 Rörstambyte källare och undercentral byttes.
2018 Byte av ytterdörrar, säkerhetsdörrar installerades (ljudisolerade).
2019 Taket har målats om och taksäkerhet installerats bestående av nya takstegar och fallskydd.
2020 Utvärdering av ny isolering av vinden.

För ca. 2 år utfördes spolning av stammar och byte av stammar i källaren.

Inga planerade avgiftshöjningar eller stora renoveringar (2020).

Gemensamma utrymmen:
Innergård och tvättstuga.

Förening: Brf Sjölejonet 9

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 14

Antal lokaler: 2

Antal hyresrätter: 1

Ypperligt, centralt läge med möjlighet att njuta av det bästa såväl Vasastan, Norrmalm och City har att erbjuda inom gångavstånd. Direkt närhet till Handelshögskolan och KTH. I kvarter som kryllar av mysiga caféer, kaffebarer och trevliga restauranger finner du även paradgator som Birger Jarlsgatan och Karlavägen runt knuten, med övrigt utbud av affärer och butiker. Efter en kort promenad når du Norra Djurgården med såväl Hagaparken som Lill-Jansskogen. Även kort promenadavstånd till bl.a. Stureplan, Hötorget och Odenplan.
Mycket goda kommunikationer i form av flera busslinjer, Roslagsbanan samt tunnelbana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.