Vasastan

Upplandsgatan 42, 1 tr

Studioetta i fastighet från 1884 med 0 kr i avgift och drömläge vid Odenplan. "Compact living" när det är som allra bäst!

Adress

Upplandsgatan 42, 1 tr

Rum

1

Slutpris

2 200 000 kr

Avgift

0 kr/mån

Boyta

17 kvmOm bostaden

På uppdrag av Brf Orion 6 har vi nu nöjet att presentera en studioetta om 17 kvm och 0 kr i månadsavgift. Lägenheten är belägen i vacker fastighet anno 1884 med ett mycket attraktivt läge precis invid Odenplan. Planlösningen är verkligen optimalt disponerad med allrum, arbetskök/pentry och kaklat badrum med dusch. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett riktigt bra förstaboende eller en övernattningslägenhet med närhet till det mesta man kan önska sig. Odenplan kommer när citybanan öppnar att höja områdets attraktionskraft ytterligare. Dessutom är det promenadavstånd till Stureplan, S:t Eriksplan, KTH, Handelshögskolan, Studentpalatset, city och Arlanda express. Hiss finns. Snabbt tillträde är möjligt. Lägenhetsnummer: 1106. Välkomna på visning!

Pris: 2 200 000 kr

Månadsavgift: 0 kr

Andel i föreningen: 2,50000 %

Byggår: 1884

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I fastigheten finns tvättstuga. Trevlig gemensam trädgård med gräsmatta, planteringar och trädäck med plats för sommarmöbler, grill etc.

Lägenhetsnummer: 1106

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 174 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Orion 6 förvärvade fastigheten 1978 och består av 18 bostadsrättslägenheter och 3 hyreslokaler. Föreningen är en äkta förening med strålande god ekonomi. Föreningar har varit skuldfri sedan juni 2016. Inga avgiftsförändringar planeras. Inga planerade renoveringar. Juridisk person accepteras ej som förvärvare.

Genomförda renoveringar:
Fasad 1996 samt nedre del av fasad 2011.
Takrenovering 2001.
Skorsten 2004.
Byte till 3-glasfönster 2008.
Ventilation 2011.
Målning av trapphus, installation av säkerhetsdörrar samt byte av undercentral 2012
Nyrenoverat trapphus och nyinstallerade säkerhetsdörrar på plan ett 2015.
Stambyte 2018.

Förening: Brf Orion 6

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Fiberbredband via Stockholms Stadsnät 100 Mbit/s, ingår i avgiften.

Här på Upplandsgatan 42 bor man med ett förstklassigt läge i Vasastan, precis intill Odenplan! Allt man kan önska finns här i form av butiker, mataffärer, trevliga restauranger och barer, mängder av mysiga caféer och bagerier samt kommunikationer såsom bussar och tunnelbana. Närheten till allt är slående då man kan promenera in till city på ett fåtal minuter (Centralen/Arlanda Express) och den angränsande stadsdelen Kungsholmen nås på ca 15 minuters promenad med underbara möjligheter till joggingstråk och promenader längs Klara Sjö/Karlbergskanalen. För den som söker lugna och sköna andrum finns gröna parker i form av Tegnérlunden, Observatorielunden, Hagaparken och blomstrande Vasaparken – alla inom ett par minuters gångavstånd. År 2017 beräknas även Citybanan vara klar vilket gör detta läge än mer attraktivt.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse före köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.