Sundbyberg/Ursvik

Ursviksvägen 111, överst.

Högst upp i huset och perfekt planlösning. Ljus och fin lägenhet i populära villakvarter!

Adress

Ursviksvägen 111, överst.

Rum

1

Slutpris

900 000 kr

Avgift

2 595 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa, trevliga och yteffektiva lägenhet belägen i attraktiva villakvarter. Lägenheten är verkligen perfekt planerad med genomgående planlösning. Stort och lättmöblerat vardagsrum, kök med ordentlig matplats, helkaklat badrum och bra förvaringsutrymmen. Det höga läget i huset i kombination med de stora fönsterna ger hela lägenheten ljus och rymd. Denna lägenhet passar såväl singel som par. Snabbt tillträde möjligt. Här bor man i lugna, tysta och idylliska kvarter med all nödvändig service endast ett par minuter bort. Stockholm city nås med bil på knappt 10 minuter!

– Hall med bra avhängningsmöjligheter samt plats för byrå om så önskas. Dessutom finns här en rymlig inbyggd klädkammare. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Härligt vardagsrum med fin fiskbensparkett. Gott om plats för önskad möblering. Stort fönster med generöst ljusinsläpp.

– Väldisponerat kök med matplats. Bra arbetsytor samt gott om förvaring med köksluckor i vitt ända upp till tak, ett skafferi samt ett städskåp. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och ugn.

– Fräscht helkaklat badrum med dusch, handfat, skåp och wc.

Pris: 825 000 kr

Månadsavgift: 2 595 kr

Andel i föreningen: 6,52000 %

Byggår: 1945

Uppvärmning: Bergvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en gemensam tvättstuga i huset med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum, cykelförråd samt en trevlig sommarmöblerad innergård.

Lägenhetsnummer: 11B

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 2

Parkering/Bilplats: Parkeringsplatser finns att hyra, för närvarande ingen kö. Kostnad 125-220 kr/mån.

Allmänt om föreningen: Brf Hallonet 2 & 3 består av 15 lägenheter (13 upplåtna med bostadsrätt och 2 med hyresrätt) samt 2 hyreslokaler. Elstigar och stammar byttes 2007, Fasaden, fönster och taket renoverades 2008. 2009 byttes huvudavloppsstammen. För närvarande finns inga planer på renoveringar eller avgiftsändringar enligt föreningen.

Förening: Brf Hallonet 2 & 3

TV: TV via boxer och Internet via ADSL. Föreningen har planer på att dra in fiber till fastigheterna.

Trivsamt läge i lugna och rofyllda villakvarter. Mycket goda kommunikationer med bussar och t-bana i närheten. Buss 504 går till Hallonbergens t-bana och Sundbybergs Station (pendeltåg). Fler busslinjer är planerade i framtiden i takt med att området byggs ut. Tvärbanan från Alvik via Rissne och till Kista är planerad till år 2015.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.