Sundbyberg

Tulegatan 72, 3tr

Väldisponerad lägenhet belägen i idylliskt område! Högst upp i fastigheten!

Adress

Tulegatan 72, 3tr

Rum

1

Slutpris

1 050 000 kr

Avgift

1 630 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

– BEGÄRT PRIS ACCEPTERAS –

Välkommen till denna trevliga etta om 26 kvm. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten vilket gör den väldigt ljus och trivsam. Yteffektivt allrum med rymligt loft och stort fönsterparti mot grönområde. Trevligt nyrenoverat kök och ett fräscht helkaklat badrum. Belägen i idylliskt område invid mysiga Lötsjön. Förening med stabil ekonomi. Utmärkta kommunikationer!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter under det platsbyggda loftet. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Trivsamt och ljust allrum med plats för såväl soffa som matplats. Platsbyggt loft med gott om yta under. Furugolv och väggar i vitt.

– Trevligt kök med mörka köksluckor och mosaik ovan arbetsytor. Utrustat med kyl/frys samt ny gasspis. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschvägg, handduksvärmare samt vägghängd toalett.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 630 kr

Byggår: 1942

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: Vatten- och avloppsstammarna byttes 2000. Elstigarna byttes under tidigt 90-tal.

Lägenhetsnummer: 632

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: 3 garageplatser till vilka det är separat kö. I övrigt tillämpas boendeparkering.

Allmänt om föreningen: Brf Tulehus bildades 1942 och finns på Tulegatan 60-72 i Sundbyberg. Föreningen består av 82 lägenheter i 6 huskroppar. Föreningen har en egen hemsida; http://www.tulehus.se/

Förening: Brf Tulehus

Antal lägenheter: 82

Antal lokaler: 7

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Centralt beläget med bekvämt promenadavstånd till Sundbybergs centrum med butiker, affärer, restauranger, caféer etc. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg och flertalet bussar. Dessutom är det nära till promenad- och strövområdena kring Lötsjön samt Duvbos charmiga villaidyll.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.