Stora Essingen

Essinge Kyrkväg 9, 2 tr

Högt idylliskt läge med balkong i söder och vy mot tak och kyrktorn. Stilrent toppskick!

Adress

Essinge Kyrkväg 9, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 900 000 kr

Avgift

2 049 kr/mån

Boyta

48 kvmOm bostaden

Välkommen till härliga, mysiga och inte minst idylliska Stora Essingen och detta suveräna läge invid Essingetorget. Med högt och ostört läge i stambytt fastighet från 1939 finns denna ljusa och luftiga 1:a som med varsam hand under åren 2008-2010 renoverats till toppskick. Nymålade väggar och tak i vitt, snygga ekparkettgolv och snövita snickerier. Planlösningen är genomgående mot trädgård och lugn gata. Hall med plats för avhängning och garderober. Vardagsrum med plats för både soffa, TV-möbel och säng. Här finns utgång till balkong i söder med vy mot lummig trädgård och takåsar med Essinge kyrkas vackra torn i bakgrunden. Toppfräscht helkaklat badrum med dusch. Stilrent kök i vitt med bänkskivor i massiv oljad ek och vitvaror i rostfritt från bl a Smeg. OBS! Lägenheten skulle även kunna omdisponeras till en 2:a, se alternativ planlösning.

Här tror vi verkligen ni kommer att trivas!

HALL: Hall med plats för avhängning och förvaring i garderober. Ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM: Toppfräscht helkaklat badrum i vitt med klinkergolv i svart. Dusch med glaskabin, toalett, handfat, handdukstork, infällda spotligts i taket samt badrumshylla och spegel i ek.

VARDAGSRUM: Stort och luftigt vardagsrum med plats för både säng, soffa och TV-möbel. Här finns utgång till solig balkong i söder med vy över trädgård samt mot takåsar med Essinge kyrkas torn i bakgrunden.

KÖK: Nytt läckert kök från 2008 i stilren vit design och vitvaror i rostfritt från bl a Smeg. Här finns inbyggd kyl och frys, 4-lågig gashäll från Smeg, varmluftsugn, fläktkåpa och inbyggd diskmaskin. Bänkskivor i oljad massiv ek med kalkstenskakel på väggen ovan. Matplats för 4-5 personer.

Pris: 1 450 000 kr

Månadsavgift: 2 049 kr

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och vindsförråd. Gemensam trädgård med plats för utemöbler.

Lägenhetsnummer: 1102

Hiss: Nej

Våning: 2

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Gratis bilparkering på hela Stora Essingen. Föreningen har 3 garageplatser som man hyr ut till medlemmarna. F.n. är det kö.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Dungen 22 förvärvade fastigheten på Essinge Kyrkväg 9 år 2002. Föreningen består av 14 lägenheter.

Förening: Brf Dungen 22

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Solig och nybyggd balkong i söder med vy över trädgård och mot tak med Essinge kyrkas torn i bakgrunden.

Det är något särskilt med att bo på Stora Essingen. Här bor du med småstadskänsla invid Essingetorget bland villor och fina funkishus, men ändå nära Kungsholmen och Stockholm city. Vid torget finns all tänkbar och nödvändig service såsom livsmedelsbutik, kiosk, café, bageri och flertalet restauranger. Kommuniktionerna är goda med bussar nr 1 och 49 samt tvärbanan. Med ett par hundra meters promenadavstånd finns båt- och badbryggor, strandpromenader och gångväg runt ön. På Stora Essingen är det gratis parkering och för bilburna är man på någon minut ute på Essingeledens norrra och södra på- och avfarter.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.