Solna - Västra Skogen

Johan Enbergs väg 28, 4 tr

Strålande ljus etta i toppskick! City nära läge i Västra skogen invid Ulvsundasjön. Stor inglasad balkong om ca 9 kvm i sydväst med underbar utsikt.

Adress

Johan Enbergs väg 28, 4 tr

Rum

1

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 043 kr/mån

Boyta

44,5 kvmOm bostaden

Välkommen till denna rymliga drömetta på attraktiva Johan Enbergs väg i natursköna Västra skogen invid Ulvsundasjön. Härifrån kan du promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott. Tunnelbanan är ett stenkast bort och tar dig in till City på 7 minuter. Perfekt för paret såväl som singeln med generösa nyrenoverade ytor och ett fantastiskt kök att umgås i. Här kan du njuta av inglasad balkong i bästa sydväst läge som blir ett extra rum större delen av året. Välkommen att längta hem!

– Välkomnande hall med väggar målade i råvit samt inbjudande vy över lägenhetens sociala planlösning. Avhängning för ytterkläder och bra förvaring i rymliga garderober.

– Snyggt badrum med vita helkaklade väggar och klinkergolv. Dusch, handfat, badrumsskåp med spegel samt wc och tvättmaskin.

– Smakfullt kök i stilrent utförande med gott om skåp och arbetsytor samt rostfri kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt. Väggar målade i råvit, parkett och matplats invid stort fönster som ger fint ljusinsläpp.

– Ljust och lättmöblerat rum med parkett och väggar målade i råvit, plats för dubbelsäng och soffgrupp. Flödande ljusinsläpp från stort fönster och utgång till inglasad balkong om ca 9 kvm som ger en härlig förlängning av vardagsrummet och ett extra rum under en stor del av året.

Pris: 2 290 000 kr

Månadsavgift: 2 043 kr

Andel i föreningen: 0,85755 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1969-1970

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett stort vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 401 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 7.

Energiförbrukning: 158 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: I området råder boendeparkering. För mer info www.solna.se. Det finns även parkeringsmöjligheter i Motorborgen,

Allmänt om föreningen: Brf Marskalken 7 är en äkta bostadsrättsföreningen bestående av 82 lägenheter varav 4 upplåts med hyresrätt samt 5 lokaler. Föreningens fastighet Fältmarskalken 7 bebyggdes 1969/1970 och är belägen i Solna kommun. Tvättstuga finns i källaren av port 28 och det finns även tillgång till cykel och barnvagnsrum.

Besök gärna föreningens hemsida: http://brfmarskalken7.se/

Månadsavgiften inkluderar en obligatorisk avgift om 202:-/månad som tillkommer utöver månadsavgiften för bredband och kabel-TV.

Renoveringar:
2007 Fasadrenovering och i samband med det fördjupades samtliga balkonger. Renovering av tvättstugor och nya maskiner installerades.
2008 Avloppsstammar spolades samt byte av fläktsystem.
2013 Takmålning och spolade avloppsstammar.
2015-2016 Underhåll av entrepartier, belysning och ventilation. Målning av loftgångar och trapphus.

Förening: Brf Marskalken 7

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

Antal lägenheter: 82

Antal lokaler: 5

Antal hyresrätter: 4

TV: Kabel-TV via ComHem.

Internet: Bredband via Bredbandsbolaget.

Sammanställning: Underbar inglasad balkong om ca 9 kvm med trall och soligt sydvästläge.

Västra Skogen är ett härligt naturskönt område nära vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Underbara promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.

I Västra skogens centrum finns en livsmedelsbutik (Coop), pressbyråkiosk med post samt två restauranger. I närheten finns även Huvudsta C som är ett inomhuscentrum med butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Solna Centrum som är en modern galleria finns inom gångavstånd. Här hittar man förutom ett hundratals butiker och ett 20-tal restauranger även ett brett serviceutbud.

Området har en egen tunnelbanestation – Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.