Solna/Råsunda

Virebergsvägen 24, 9 tr

Härlig taklägenhet i gott skick! Suverän planlösning, flödande ljus och låg avgift! Drömboende närmast himlen!

Adress

Virebergsvägen 24, 9 tr

Rum

1

Slutpris

1 525 000 kr

Avgift

1 163 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

I suveränt läge mellan Solna och Sundbyberg ges möjlighet till ett unikt boende. Läcker taklägenhet, närmast himlen och takåsarna, i mycket gott skick med sober färgsättning, parkettgolv och snedtak, där stora takfönster ger rikliga ljusinsläpp och vidsträckt utsikt. Lägenheten har en optimal och öppen planlösning med funktion som en 2:a. Kök i stilrent vitt öppnar mot vardagsrum och ger härlig sällskapsdel, smart separat sovrumsdel med plats för dubbelsäng och fräscht kaklat duschrum. Välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och låga avgifter.

Fantastisk unik takvåning närmast himlen! Måste upplevas! Perfekt mini 2:a. Mycket bra belägen nära både Solna Centrum och Sundbybergs Centrum. ICA Maxi tvärs över gatan. Tvärbanan precis framdragen och kommer snart tas i bruk. Tyst, lugnt och mycket fint läge i Solna.

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Man kommer sedan rakt in i sällskapsrummet och köket till vänster.

Öppet vardagsrum i vit med kök och vardagsrum i ett. Köket är stilrent vitt med skåp, kyl från 2010 och frys från 2004, spis och ugn. Snygg bardel öppnar mot vardagsrum med plats för soff- och TV-möbler. Vardagsrummet har läckra snedtak med två stora takfönster som ger rikligt fint ljusinsläpp.

Separat sovrumsdel med plats för säng., idag säng om 1,20. Finns garderob med dragdörrar som lämnas. Sovrumsdelen ger lägenheten funktion som en 2:a.

Fräscht kaklat duschrum med klinkergolv, duschplats, wc, handfat och badrumsskåp.

Pris: 1 450 000 kr

Månadsavgift: 1 163 kr

Andel i föreningen: 0,45000 %

EL: 280 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 360 kr/mån

Byggår: 1956

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: I huset finns tre fräscha tvättstugor, vara en för "drop in". Det finns cykelrum, hobbyrum, barnvagnsrum och ett källarförråd om ca 4-5 kvm. På entréplan i uppgång nr 18 finns ett gym.

Renoveringar: 1998 renoverades fasaden och balkongerna, 1990 installerades 3-glasfönster, 2003 renoverades tvättstugorna och nya maskiner installerades i två av dem, 2006 installerades nya maskiner i den tredje, 2005 målades trapphusen och 2006/2007 spolades stammarna. 2010 Taket målades. 2010 Hissarna kontrollerades.

Lägenhetsnummer: 104

Hiss: Ja

Våning: 9

Antal våningar: 9

Parkering/Bilplats: I föreningen finns 2 p-platser (kö) som kan hyras för ca 300:-/mån samt 9 garageplatser (kö) med eluttag som kan hyras för 700-900:-/mån beroende på storlek. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna, sök tillstånd via www.solna.se eller ring tfn 08-734 21 00.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Spetsberget förvärvade fastigheten i samband med byggnationen 1956. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som består av 89 lägenheter och 6 lokaler. Ekonomin i föreningen är mycket god med låga månadsavgifter som följd.

Förening: Brf Spetsberget

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 89

Antal lokaler: 6

TV: Ansluten till kabelnät. Basutbudet Ingår i avgiften. Leverantör: www.comhem.se.

Internet: Bredband ingår i månadsavgiften via Tele2.

Sammanställning: I anslutning till trapphuset på samma våningsplan som lägenheten finns en gemensam piskbalkong.

Utmärkt läge i Solna med närhet till allt! Kommunikationerna är mycket goda med T-banestationer (Näckrosen, Solna C och Sundbyberg), pendeltåg och bussar. Det är ett kort promenadavstånd till både Solna C och Sundbybergs C med affärer, butiker, restauranger, caféer m.m. Dessutom finns ett ICA Maxi ca 200 meter bort vid Solna Business Park. Det är även närhet till grönområdena kring Råstasjön och Lötsjön.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.