Södermalm

Högalidsgatan 34 B, 3 tr

Drömboende i toppskick med stor balkong, högt läge, låg avgift, ljus och charm. Bäst i klassen!

Adress

Högalidsgatan 34 B, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

1 514 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkomna till ett fantastiskt boende i bästa skick med högt läge och stor balkong med kvällssol. Lägenheten är ytterst välplanerad med sällskapsvänliga ytor och goda förvaringsutrymmen. Stilfullt kök med bl.a. diskmaskin samt vardasgum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap och trevliga middagar. Rymligt och fräscht badrum med golvvärme. Genomgående oljade trägolv, vita väggar, spegeldörr och fönster med djupa nischer. Lägenheten är smakfullt totalrenoverad (2010/2011) med den äldre charmen väl bevarad. Det höga läget i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ett härlig ljus och rymd. Praktiskt och luftigt sängloft gör att denna lägenhet passar perfekt för såväl singel som par. Lägenheten klassas som en 1:a men kan göras om till en 2:a genom att flytta ut köket till vardagsrummet och ha sovrum där istället. Hiss finns. Välskött och populär förening med god ekonomi och låga avgifter. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en generös garderobsvägg med skjutdörrar i vitt. Oljade trägolv och vita väggar. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Fantastiskt vardagsrum med högt i tak och utgång till balkongen. Gott om plats för önskad möblering samt matbord för större sällskap. Praktiskt och rymligt sängloft där man utan problem kan sitt upp (idag finns här en 1.20 meter bred säng). Oljade trägolv och vita väggar.

– Väldisponerat och stilfullt kök (renoverat 2010/2011) med matplats. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor ända upp till tak. Köket är utrustat med diskmaskin, gasspis, elugn, fläkt, kyl och frys. Spotlightbelysning samt fin öppning mot vardagsrummet. Fönster med djupa nischer och oljade trägolv.

– Fint badrum (renoverat 2010 då även badrumsstammen för denna lägenhet byttes) utrustat med golvvärme, handdukstork dusch, duschvägg i betongglas med ram av oljad teak, handfat, skåp och wc.

– Stor och härlig trädäckad balkong med högt läge mot innergården. Plats för bord, stolar och blomster. Sol sommartid på balkongen mellan cirka klockan 17:30-20:00 enligt säljaren. Här trivs man!

Pris: 2 700 000 kr

Månadsavgift: 1 514 kr

Andel i föreningen: 1,12770 %

Byggår: 1914

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Det finns två gemensamma innergårdar med sommarmöblering, cykelställ, tvättstuga med torkrum, möteslokal och pappersåtervinning.

Renoveringar: Rörstambyte kök 1995-2004. Elstambyte 2003-2004. Balkongbyggnation 2008. Målning trappuppgångar, säkerhetsdörrar 2010.

Lägenhetsnummer: Andel 24 (1301)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 196 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Bf Ansgarius u.p.a bildades 1920 och består av 67 andelslägenheter och 6 lokaler (uthyrda) på adressen Högalidsgatan 34 a-d. Inga planerade avgiftsändringar finns i dagsläget enligt föreningen. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Planerade renoveringar är ett ventilbyte på radiatorer, detta är budgeterat för 2013. Energiprestanda 196 kWh/m² och år. Välskött och populär förening med god ekonomi och låga avgifter. Mer info finns på föreningens hemsida www.sbc.se/ansgarius.

Förening: Bf Ansgarius u p a

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Det finns Bravo Bredband i varje lägenhet för 179 kr/mån (frivilligt).

Här på Högalidsgatan 34 bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. I området finns mysiga cafeér, restauranger, mataffärer, bageri, sköna barer, Bio Rio, gym, apotek och härliga Lasse i parken med anor från 1700-talet. Runt husknuten finns flera underbara promenad och joggingstråk samt badbryggor/strand vid Pålsundet, Långholmen och Reimersholme. Dessutom genomgår Hornstull just nu en omfattande renovering som ska står klar under våren 2013. Utmärkta kommunikationer med t-bana Hornstull samt flertalet busslinjer.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.