Södermalm

Assessorsgatan 6

Vackert boende med högt och grönt läge utan insyn. Drömläge i hjärtat av Södermalm!

Adress

Assessorsgatan 6

Rum

1

Slutpris

1 950 000 kr

Avgift

2 470 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkomna till denna fina och välplanerade lägenhet med attraktiv adress på Södermalm. Lägenheten är högt belägen. Fönstren har fri och grön (sommartid) utsikt mot innergården och parken helt utan insyn. Välbevarad fiskbensparkett, högt i tak, spegeldörrar samt spröjsade fönster med djupa nischer. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stort och lättmöblerat vardagsrum, sällskapsvänligt kök med matplats, badrum med bl.a. tvättmaskin/torktumlare samt rymliga inbyggda garderober. Här bor man tyst och rofyllt med allt det underbara Söder har att erbjuda alldeles runt husknuten. Detta är verkligen en pärla som bör ses!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt plats för extra garderober/byrå om så önskas. Fiskbensparkett.

– Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Vackert spröjsat fönster med djupa nischer, högt i tak och fiskbensparkett. En rymlig inbyggd klädkammare.

– Välplanerat och trivsamt kök med matplats. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis/ugn, fläkt och mikrovågsugn. Spröjsat fönster med djupa nischer.

– Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat, dusch och wc.

Pris: 1 800 000 kr

Månadsavgift: 2 470 kr

Andel i föreningen: 3,28140 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en fräsch gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och torkrum, cykelförråd och en trevlig innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 5

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: Brf Kniven 27 köpte fastigheten 2008 och består av 24 lägenher på Assessorsgatan 6. Stambyte kök och bad samt el renoverades 2008. Föreningen planerar att renovera fönsterna under 2012. Inga planerade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Föreningen accepterar ej juridisk person som köpare. Delat ägande accepteras under förutsättning att någon av delägarna bor i lägenheten. Mer info finns på föreningens hemsida: http://kniven27.wordpress.com/

Förening: Brf Kniven 27

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Fantastiskt läge i hjärtat av Södermalm! Här bor man tyst, lugnt och rofyllt med direkt närhet till Söders mest myllrande folkliv.
I föreningens närmsta omgivningar finns bla. nyrenoverade Rosenlundsparken/Skånegläntan med grönområden och fasta, designritade solstolar med parasoller – flitigt utnyttjade för lugna, avkopplande stunder under årets varma månader. I den närmsta omgivningen finns också ståtliga Allhelgonakyrkan med omgivande grönområden. På några minuters promenadavstånd ligger Eriksdalsområdet med bl.a. badhus, utomhus swimmingpool, sporthall, koloniområden och småbåtshamn. Ett flertal gym och rekreationsanläggningar finns i närområdet. På 5 minuters promenad kommer du till Ringens och Rosenlunds vårdcentraler och på 10 minuter till Södersjukhuset. För den shopping- eller nöjessugne finns hela Götgatans enorma utbud av trendiga butiker, gallerior, mysiga caféer, restauranger från världens alla hörn, barer och nattklubbar alldeles runt hörnet. Tvärs över Götgatan kliver man rakt in i det omtalade SoFo.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana från Skanstull eller Medborgarplatsen som båda nås på några få minuters promenad. Till Stockholm Södra (pendeltåg) promenerar du på under 10 minuter. Busshållplatser finns runt husknutarna.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.