Södermalm

Katarina Bangata 58, 3 tr.

Högt fritt läge och strålande utsikt mot Sofia kyrka!

Adress

Katarina Bangata 58, 3 tr.

Rum

1

Slutpris

1 750 000 kr

Avgift

2 264 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Välkommen till ett fantastiskt boende med attraktiv adress och suveränt läge på Södermalm! Underbar lägenhet med högt och insynsfritt läge med strålande fri utsikt över Katarina Bangatas trädtoppar och takåsar med Vitabergsparken och Sofia kyrkas vackra klocktorn i bakgrunden.

Lägenheten flödar av ljus från stora fönster och har ett bursrpråk med härlig utsikt. Bra planlösning med genomgående sober färgsättning, vackra furugolv och snövita snickerier. Ett platsbyggt förvaring- och sängskåp ger allrummet god funktion och rejäl plats för både soffa och TV-möbel. Kök med matplats och badrum badkar.

– Välkomnande hall med plats för avhängning, nyslipat trägolv och rymlig klädkammare.

– Kaklat badrum med badkar, toalett, handfat och badrumsskåp.

– Från hallen nås ett stort, luftigt och lättmöblerat allrum. Här finns en sovalkov med smart platsbyggt sängskåp med säng om 160 cm och skåp för förvaring. Rummet flödar av ljus från burspråk med strålande utsikt över trädtoppar och takåsar med Vitabergsparken och Sofia kyrka i bakgrunden.

– Bra disponerat kök i vitt med matplats för 4 personer vid fönster underbar utsikt mot Sofia Kyrka. Köket har bra förvaringsmöjligheter och god arbetsyta. Kyl, frys, spis och fläkt.

Pris: 1 590 000 kr

Månadsavgift: 2 264 kr

Andel i föreningen: 1,55785 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Dessutom finns en innergård med trädgårdsmöbler.

Lägenhetsnummer: 29.

Hiss: Ja

Våning: 3

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Garage går att hyra i fastigheten.Till garaget är det separat kö. För mer information om kötid och annat, vänligen kontakta föreningens styrelse. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Räfsan nr 147 bildades 1980 och består av 42 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Fastigheten byggdes 1930 och är välskött och renoverade där bl a stambyte skedde 1983.

Förening: HSB Brf Räfsan 147

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Kabel-TV och bredband ges via ComHem. Dessutom finns bredband via Bredbandsbolaget med 100 Mbit.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm i trendiga ”SoFo” med promenadavstånd till allt. Här erbjuds rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Blecktornsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacken torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!

Vid Skanstull är kommunikationerna utmärkta med T-bana och bussar. Här finns också Ringens Centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m. Vid Skanstull ligger Eriksdalsbadet med gym och en av Sveriges största simhallar med äventyrsbad och utomhusanläggning på somrarna.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.