Södermalm

Slipgatan 5, 4 tr

Optimal etta i bra skick. Balkong med utsikt och bästa solläge!

Adress

Slipgatan 5, 4 tr

Rum

1

Slutpris

2 175 000 kr

Avgift

1 838 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkommen till en fantastisk lägenhet om 35 ljusa kvm belägen högt upp i fastighet anno 1939. Underbart kök med utgång till balkong med utsikt och bästa solläge. Allrum med plats för såväl stor säng som soffa. Bra förvaringsmöjligheter och ett fräscht helkaklat badrum. En riktig 30-talspärla som blandar gammalt och nytt med drömläge på Södermalm invid bl a Lasse i Parken, Långholmen och det glittrande vattnet vid Pålsundet. Välskött bostadsrättsförening med alla stora renoveringar utförda. Missa inte denna!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderobsdel. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Stort och ljust allrum med gott om plats för såväl säng som soffa. Stort fönsterparti ger ett härligt ljus. Parkettgolv och väggar i ljus ton.

– Stilrent kök med vita köksluckor, vitt kakel och massiv ekbänkskiva i snygg kombination. Köket är utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn, gashäll samt ovansittande spisfläkt. Matplats för 4 personer. Utgång till underbar balkong med utsikt och bästa solläge. Klinker i ljus ton på golv och väggar i vitt.

– Fräscht helkaklat badrum med klinker i blå ton med golvvärme och vitt kakel på väggar. Utrustat med duschväggar samt handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 838 kr

Andel i föreningen: 2,51620 %

Byggår: 1939

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Renoveringar: Rörstambyte 2005 Elstambyte 2005 Renovering av fasad och balkonger 2009-2010 Renovering av ventilation, utemiljö samt hiss 2010 Byte av port 2011 Renovering av trapphus 2011

Lägenhetsnummer: 27(1406)

Hiss: Ja

Våning: 4

Parkering/Bilplats: Föreningen har två parkeringsplatser som hyrs ut till boende. Kö för tillfället. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalskrivna.

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten 2003. I fastigheten finns 40 lägenheter, varav 36 upplåts med bostadrätt och 4 med hyresrätt, samt 1 lokal.

Förening: Brf Kölhalningen 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Underbar balkong med sol från lunch till solnedgång.

Idylliskt och eftersökt läge på Södermalm med närhet till Reimersholme och Långholmen. Härliga promenadstråk längs vattnet och närhet till både båt- och badbryggor. Stort utbud av affärer, restauranger och all annan tänkbar service i extremt populära Söderkvarter. Goda kommunikationer med buss 4 och 40.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.