Södermalm

Bjurholmsplan 19, Högst upp!

Magnifik balkong med härlig utsikt och himlen som närmsta granne. Drömläge, perfekt planlösning, suveränt skick och välskött Brf. Bäst i klassen!

Adress

Bjurholmsplan 19, Högst upp!

Rum

1

Slutpris

2 220 000 kr

Avgift

1 934 kr/mån

Boyta

35 kvmOm bostaden

Välkomna till denna underbara lägenhet attraktivt belägen vid grönskande Bjurholmsplan. Högst upp i fastigheten, stor balkong som sträcker sig längst hela lägenheten med himlen som närmsta granne samt ytterst genomtänkt och funktionell planlösning. Välbevarad fiskbensparkett, spegeldörr, stort vackert spröjsat fönster, pardörrar ut till balkongen och bra förvaringsutrymmen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket i kombination med det höga läget i huset ger hela lägenheten ett fantastiskt ljus, rymd och charm. Här bor ni tyst och lugnt med allt det härliga Söder har att erbjuda runt husknuten. Välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Detta är en riktig pärla som bör upplevas på plats. Välkomna på visning!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. En garderob samt en rymligt inbyggt överskåp. Fiskbensparkett och vita väggar. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Vackert vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket ger hela bostaden ett flödande ljusinsläpp. Vardagsrummet har gott om plats för önskad möblering. Fiskbensparkett och vita väggar.

– Väldisponerat och funktionellt kök med matplats för större sällskap och trevliga middagar. Köket är utrustat med diskmaskin, gasspis, elugn, fläkt, kyl och frys. Bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen.

– Badrum med dusch, handdukstork, handfat och wc.

– Underbar trädäckad balkong som sträcker sig längst hela lägenheten. Balkongen vetter mot lugna och grönskande innergårdar. Utsikt över takåsar och ända till Sofia Kyrka. På balkongen finns indragen infravärme och spotlightbelysning. Plats för grill, bord, stolar, solstolar och blomster. Sol sommartid mellan cirka 16:30-19:30 enligt säljaren (norrläge). Här trivs man!

Pris: 2 100 000 kr

Månadsavgift: 1 934 kr

Andel i föreningen: 3,81800 %

Byggår: 1930

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga, cykelställ, soprum samt en trevlig nyrenoverad innergård med sommarmöblering.

Lägenhetsnummer: 1504/23 ekon.plan

Hiss: Ja

Våning: 5

Antal våningar: 5

Allmänt om föreningen: Brf Harven 57 förvärvade fastigheten 1983 och består av 24 lägenheter varav 2 fortfarande är hyresrätter (dold framtida intäkt) samt 2 hyreslokaler. Stammarna byttes 1997 och el-stigare år 2000. Inga planerade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Populär och välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

Förening: Brf Harven 57

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband Com Hem. Bredband 100/100 via Bredbandsbolaget är på väg att installeras och kommer då att ingå i avgiften.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm. Här erbjuds ett rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv. Nära till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Blecktornsparken, Sofia och Katarina kyrka. Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens shopping- och krogtäta gågata endast ett stenkast bort. Dessutom finns Skanstulls galleria inom ett par minuters promenadavstånd. Här bor du tyst och lugnt med allt det Söder har att erbjuda alldeles runt husknuten. Detta är verkligen ett kanonläge på trivsamma Södermalm!
Utmärkta kommunikationer med tunnelbana och flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.