Södermalm

Brännkyrkagatan 92,

VISNINGARNA INSTÄLLDA LÄGENHETEN SÅLD!

Adress

Brännkyrkagatan 92,

Rum

1

Slutpris

1 850 000 kr

Avgift

1 980 kr/mån

Boyta

33 kvmOm bostaden

Välkomna till denna pärla belägen på trevliga och eftersökta Brännkyrkagatan! Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Tre meter i takhöjd, genomgående ekparkett och spegeldörrar. Lägenheten är belägen på entréplan med alla fönster med högt läge mot föreningens mysiga innergård. Charmigt vardagsrum och fräscht kök med plats för matbord. Praktisk sovloft med plats för 1.80 m. bred säng, helkaklat badrum med separat wc. Här bor man tyst och rofyllt med allt det underbara Söder har att erbjuda alldeles runt husknuten. Detta är verkligen en pärla som bör ses!

– Entré med klädhängare och hatthylla. Ekparkett.

– Härligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Ekparkett och vita väggar.

– Välplanerat kök med matplats. Gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt i två rader. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll och ugn. Ekparkett och vita väggar.

– Platsbyggt sovloft med plats för 1.80 meter bred säng. Rymlig garderobsutrymme under loftet. Plats finns för extra byrå, skrivbord eller garderob om så önskas. Ekparkett.

– Helkakalt badrum med dusch, handdukstork och handfat. Separat wc med handfat.

Pris: 1 790 000 kr

Månadsavgift: 1 980 kr

Andel i föreningen: 1,97500 %

Byggår: 1935

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns gemensam tvättstuga, torkrum, cykelförråd, soprum och en grönskande innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 001

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Brf Brännis 92 bildades 1987 och förvärvade fastigheten 2004 och består av 55 bostadslägenheter varav 5 fortfarande är hyresrätter (dold framtida intäkt) samt 2 hyreslokaler. Stammar och el byttes 1996. Juridisk person godkäns ej som medlem. Välskött och populär förening. Inga beslutade avgiftsändringar finns enligt föreningen. Mer information finns på föreningens utmärkta hemsida www.brannis92.se

Förening: Brf Brännis 92

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Mycket eftersökt läge i hjärtat av Södermalm med närhet till all tänkbar och nödvändig service. Här finns rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, butiker, mataffärer, banker, 7-Eleven, apotek m.m. Attraktiva söderkvarter ett stenkast från oaser som Mariatorget, Mariaberget, Skinnarviksberget, Långholmen och Tanto samt shoppingstråken kring Götgatsbacken och Hornsgatan. Mycket bra kommunikationer med flertal innertsadsbussar, pendeltåg samt ca 100 meter till T-bana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.