Södermalm

Rosenlundsgatan 20, 4 tr

Drömboende med ljus, charm och känsla. Optimal planlösning och attraktiv adress nära Mariatorget!

Adress

Rosenlundsgatan 20, 4 tr

Rum

1

Slutpris

1 850 000 kr

Avgift

1 940 kr/mån

Boyta

31 kvmOm bostaden

VÄLKOMNA PÅ VISNING DEN 15/11 KLOCKAN 18:30-19:00!

Drömboende i härligt skick, högt läge i fastigheten samt populärt läge på Södermalm. De stora och vackra fönsterpartierna i kombination med det höga läget i fastigheten ger hela bostaden ett fantastiskt ljus och rymd. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stora sällskapsvänliga ytor, avskiljt sovloft med en suverän walk-in closet under samt matplats för större sällskap och trevliga middagar. Väldisponerat och renoverat kök samt badrum med badkar. Lägenheten har de tidstypiska detaljerna väl bevarade såsom spröjsade fönster, vacker fiskbensparkett, spegeldörrar och generös takhöjd. Mycket attraktivt läge med närhet till bl.a Mariatorget och allt det härliga Söder har att erbjuda. Suveräna kommunikationer med närhet till t-bana, bussar och pendeltåg. Välkomna på visning!

– Mycket välplanerad lägenhet med stort sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matplats för större sällskap och trevliga middagar. Fiskbensparkett och vita väggar. Vardagsrum och kök i öppen planlösning vilket ger hela bostaden ett flödande ljusinsläpp från de bägge fönsterna.

– Kök (renoverat 2010) med bra arbetsyta samt gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl med frysfack samt kolfilterfläkt. Klinkergolv och ett vackert spröjsat fönster med fri utsikt.

– Badrum med badkar, dusch, handfat, skåp och wc. Spotlightbelysning.

– Väldisponerat sovloft med plats för 1.40 meter bred säng. Under loftet finns en rymlig klädkammare med walk-in closet känsla. Ytterligare en inbyggd garderob finns i lägenheten.

Pris: 1 850 000 kr

Månadsavgift: 1 940 kr

Andel i föreningen: 2,20000 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett vindsförråd. Genemsam tvättstuga, cykelställ samt en härlig innergård med sommarmöblering och grill.

Lägenhetsnummer: 29/1404

Hiss: Ja

Våning: 4

Allmänt om föreningen: Brf Diligensen 8 bildades 2001 och består av 35 bostadslägenheter, varav 3 fortfarande är hyresrätter (dold framtida intäkt) samt 3 hyreslokaler. Fastigheten genomgick en omfattande renovering 1995 då bl.a stammar, el och fasad renoverades. Stammarna har spolats 2005. Tvättstugan renoverades 2007. Inga beslutade avgiftsändringar finns för närvarande enligt föreningen. Mer info finns på föreningens hemsida www.brfdiligensen8.se

Förening: Brf Diligensen 8

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Mycket eftersökt läge i hjärtat av Södermalm med närhet till all tänkbar och nödvändig service. Här finns rikligt utbud av trevliga restauranger från världens alla hörn, mysiga caféer, butiker, mataffärer, banker, 7-Eleven, apotek m.m. Attraktiva söderkvarter ett stenkast från oaser som Mariatorget, Mariaberget, Skinnarviksberget, Långholmen och Tanto samt shoppingstråken kring Götgatsbacken och Hornsgatan. Mycket bra kommunikationer med flertal innertsadsbussar, pendeltåg samt ca 100 meter till T-bana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.