Södermalm

Bondegatan 46, 1 tr.

Fantastisk lägenhet med drömläge invid Nytorget. Fransk balkong!

Adress

Bondegatan 46, 1 tr.

Rum

1

Slutpris

1 800 000 kr

Avgift

2 080 kr/mån

Boyta

31 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän lägenhet om 31 ljusa och välplanerade kvm i nygammal funkis design. Öppen flexibel planlösning med utmärkt kök, snyggt badrum och vardagsrum med fransk balkong mot Bondegatan. Välkommen till ditt drömboende på Södermalm, i hjärtat av SoFo, alldeles intill Nytorget och Vitabergsparken! Här varvas lugn med stadsdelens puls!

– Välkomnande hall med inbyggd garderob och plats för ytterkläder. Säkerhetsdörr. Vitmålade väggar och årstaparkett i ek på golv.

– Snyggt renoverat badrum (2005) med kaklade väggar och klinker på golv. Duschhörna i klarglas, handfat, handdukstork och toalett. Förberett för tvättmaskin.

– Kök med stor öppning till vardagsrummet. Köket är varsamt och noggrant renoverat (2007) i gammal stil med fina material och specialbyggda skåp av finsnickare från Lappvattnets snickerifabrik. Kyl, frys och diskmaskin från Bosch. Gashäll med fläkt och kombinerad varmluftsugn och micro, även de från Bosch. Matplats för 4 personer. Svart och vitrutigt linoleumgolv.

– Öppet, luftigt och ljust vardagsrum med årstaparkett i ek, fransk balkong och generösa ljusinsläpp. Rummet är lättmöblerat med naturlig plats för säng, soffa och TV.

All el i lägenheten är omdragen och samtliga ytor renoverades 2006/2007 (badrum i samband med stambyte 2005).

Pris: 1 375 000 kr

Månadsavgift: 2 080 kr

Andel i föreningen: 1,89300 %

Byggår: 1940

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga. Gemensam innergård med uteplats.

Renoveringar: Tvättstuga 2005, stambyte badrum/kök 2005/2006, byte av elstigar 2005/2006, byte av värmesystem 2005/2006, installation bullerglas mot gata 2006, säkerhetsdörrar 2007, tak 2007.

Lägenhetsnummer: 4

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 6

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan.

Allmänt om föreningen: Brf Bondesonen Fyrtiosexan består av 48 lägenheter varav 45 upplåts med bostadsrätt och tre med hyresrätt. Till föreningen hör även tre lokaler. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Förening: Brf Bondesonen Fyrtiosexan

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät via ComHem.

Internet: Bredband via ComHem.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm med promenadavstånd till allt av värde. Här erbjuds ett rikt utbud av restaurang-, bar-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken samt underbara Vita Bergen. Det kryllar av personliga designbutiker, antikhandlare och second hand-affärer.

Utmärkta kommunikationer med busslinjerna 2, 3, 53 och 71 samt tunnelbana från Medborgarplatsen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.