Södermalm

Brännkyrkagatan 46, 2 tr

Drömboende i idylliska och unika kulturkvarter. Härliga Mariaberget!

Adress

Brännkyrkagatan 46, 2 tr

Rum

1

Slutpris

2 030 000 kr

Avgift

1 977 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkommen till Brännkyrkagatan, Mariaberget och Södermalms kanske bästa läge. Perfekt planlösning och ytor i mycket bra skick. Välskött 20-talsfastighet med högt till tak, vita snickerier och spröjsade fönster. Hall, kök med matplats, snyggt badrum och lättmöblerat vardagsrum. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

– Välkomnande hall med plats för ytterkläder.

– Via hallen når du badrummet. Kaklade väggar, klinker med värme på golv samt infälld belysning via spotlights. Wc, handfat, dusch och tvättmaskin.

– Utmärkt kök med matplats för två-tre personer. Kyl, frys, gasspis med fläkt. Gott om skåp och bra arbetsytor.

– Härligt, lättmöblerat vardagsrum med spröjsat fönster och naturlig plats för säng, soffa och teve.

Pris: 2 030 000 kr

Månadsavgift: 1 977 kr

Andel i föreningen: 2,96700 %

Byggnadstyp: Bostadshus

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Föreningen har en behaglig bakgård med utemöbler med plats för angenäma måltider och avkopppling i ljumma sommarkvällar. I källaren finns cykelförråd och gemensam tvättstuga, på vinden har alla lägenheter ett eget förråd.

Renoveringar: V/A-stammar i kök och badrum samt elstigar 2002. Bakgård 2003. Golv och trappor i trapphus renoverat 2003. Trapphus målat 2005. Fasad mot gatan omputsad 2006. Takets övre fall omlagt och det nedre fallet är målat 2007. Energideklaration 2008. Ny värmecentral 2010. Inga övriga renoveringar är planerade.

Lägenhetsnummer: 16 (1207)

Hiss: Ja

Våning: 2

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kattryggen 23 bildades 1999 och består av 32 lägenheter, varav 1 är en hyresrätt, och 2 affärslokaler. Föreningen har inga avgiftsförändringar planerade.

Förening: Kattryggen 23

TV: Möjlighet till kabel tv via ComHem med egen boxer

Internet: .

Fantastiskt läge högt upp på Mariaberget med närhet till Hornsgatan. Kulturkvarter med vacker natur, fantastiska vyer över Riddarfjärden och omväxlande arkitektur med många charmiga kulturhus. I direkt finner du hela Söders utbud såsom trevliga restauranger, mysiga kaféer, folkoperan och all service med banker, post, apotek, affärer m m.

Några minuters gångavstånd till T-bana Mariatorget där röda linjen passerar med destination Mörby eller Ropsten alt Fruängen eller Norsborg. Busslinje 4 som går från Radiohuset till Gullmarsplan. Buss 66 går från Reimersholme till Sofia och passerar Zinkensdamm och Mariatorget. Bekvämt promenadavstånd till såväl Gamla Stan som till Södra station med pendeltåg och flera busslinjer.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.