Södermalm

Tjärhovsgatan 10, 4 tr

Drömetta med suveränt läge på Södermalm! Optimal planlösning och bra skick!

Adress

Tjärhovsgatan 10, 4 tr

Rum

1

Slutpris

1 890 000 kr

Avgift

1 236 kr/mån

Boyta

29,2 kvmOm bostaden

Välkommen till denna underbara etta med högt läge i fastigheten och fri utsikt mot bl a Björns trädgård. Lägenheten är perfekt planerad med ett allrum med plats för såväl säng, soffa som matplats. Trevligt arbetskök och ett fräscht badrum. Förening med god ekonomi och låga avgifter.

Välkomna till ett av Södermalms absolut bästa och mest attraktiva läge i hjärtat av stadsdelen!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en anslutande klädkammare. Hela lägenheten har genomgående vackra trägolv och väggar i ljus ton.

– Ljust och lättmöblerat allrum med naturlig plats för såväl säng, soffa som matplats. Underbar utsikt över Björns trädgård, Pelarbacken och Medborgarplatsen.

– Trevligt arbetskök med ljusa köksluckor i original och grått kakel ovan arbetsytor. Köket är utrustat med kyl med frysfack, spis samt ovansittande spisfläkt.

– Fräscht badrum med mosaik i blå ton på golv och vitt kakel på väggar. Utrustat med handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 236 kr

Andel i föreningen: 1,85100 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en bra tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner, två torktumlare och torkskåp. Cykelparkering finns på innergården.

Renoveringar: V/A stammar och el byttes 1998, fasad 2003, tak 2007, tvättstuga 2003.

Lägenhetsnummer: 1403 (31)

Hiss: Ja

Våning: 4

Antal våningar: 5

Parkering/Bilplats: Boendeparkering tillämpas där tillstånd kan sökas hos Gatu- och fastighetskontoret på telefon 08 – 508 263 00 eller via internet www.stockholm.se/trafikkontoret

Allmänt om föreningen: Brf Gråberget 19 bildades 1941 och består av 40 lägenheter och 2 hyreslokaler. Populär och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Avgifterna kommer att höjas med 10 % from sommaren 2012.

Förening: Brf Gråberget 19

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Mycket eftersökt och populärt läge i hjärtat av Södermalm. Här har du direkt närhet till all nödvändig service man kan önska sig. Förutom alla charmiga småbutiker finns även en mängd mysiga caféer, trevliga restauranger, mataffärer, saluhallen på Medborgarplatsen, gallerian i Skrapan, flera gym och simhallar. Här bor man på lugn och trivsam gata med allt det underbara Södermalm har att erbjuda alldeles runt husknuten!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.