Södermalm

Hallandsgatan 46 B

Underbar charm, optimal planlösning och härligt skick. Drömläge i hjärtat av Södermalm!

Adress

Hallandsgatan 46 B

Rum

1

Slutpris

1 675 000 kr

Avgift

1 697 kr/mån

Boyta

28 kvmOm bostaden

Välkomna till denna pärla belägen på trevliga och eftersökta Hallandsgatan. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Generös takhöjd, vackra trägolv, spegeldörrar och spröjsade fönster i västerläge. Lägenheten är belägen på entréplan med alla fönster med högt läge. Charmigt vardagsrum och fräscht arbetskök med diskmaskin. Praktisk sovalkov, helkaklat badrum med golvvärme samt bra förvaringsutrymmen. Populär och välskött förening med trivsam innergård. Här bor man tyst och rofyllt med allt det underbara Söder har att erbjuda alldeles runt husknuten. Detta är verkligen en pärla på attraktiv adress som bör ses!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig inbyggd klädkammare. Plats finns för extra byrå eller garderob om så önskas. Målat trägolv och vita väggar.

– Fantastiskt vardagrum med gott om plats för önskad möblering samt matplats för större sällskap och trevliga middagar. Avskild sovalkov med bra förvaringmöjligheter. Vackert spröjsat fönster, målat trägolv och vita väggar. Här trivs man!

– Väldisponerat och charmigt arbetskök utrustat med diskmaskin, två gasplattor, fläkt, kyl, frys samt kombinerad varmluftsugn och mikro. Fönster i västerläge ger fint ljus i köket.

– Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, handdukstork, handfat och wc.

Pris: 1 675 000 kr

Månadsavgift: 1 697 kr

Andel i föreningen: 0,35787 %

Byggår: 1927

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör två förråd, ett vindsförråd samt ett källarförråd. Det finns gemensam tvättstuga i samma fastighet och cykelförråd. Föreningen äger en stor trevlig innergård med sommarmöblering och grill!

Lägenhetsnummer: 174

Hiss: Ja

Allmänt om föreningen: HSB Brf Vågskivan i Stockholm bildades 1926 och 1992 antogs nya stadgar och därmed ombildades föreningen till bostadsrättsförening. Föreningen består av 212 lägenheter och flera hyreslokaler på adresserna Hallandsgatan 46 och 50, Blekingegatan 31, Helgalunden 13 samt Tjurbergsgatan 34, 36 och 38. Stammarna byttes under 1975-1985. Köparen/na måste bli medlem i HSB. Inga planerade avgiftändringar finns enligt föreningen. Inga aviserade avgiftsförändringar. Mer info finns på föreningens utmärkta hemsida www.hsb.se/stockholm/vagskivan

Förening: HSB Brf Vågskivan i Stockholm

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Fantastiskt läge i hjärtat av Södermalm! Här bor man tyst, lugnt och rofyllt med direkt närhet till Söders mest myllrande folkliv.
I föreningens närmsta omgivningar finns bla. nyrenoverade Rosenlundsparken/Skånegläntan med grönområden och fasta, designritade solstolar med parasoller – flitigt utnyttjade för lugna, avkopplande stunder under årets varma månader. I den närmsta omgivningen finns också ståtliga Allhelgonakyrkan med omgivande grönområden. På några minuters promenadavstånd ligger Eriksdalsområdet med bl.a. badhus, utomhus swimmingpool, sporthall, koloniområden och småbåtshamn. Ett flertal gym och rekreationsanläggningar finns i närområdet. På 5 minuters promenad kommer du till Ringens och Rosenlunds vårdcentraler och på 10 minuter till Södersjukhuset. För den shopping- eller nöjessugne finns hela Götgatans enorma utbud av trendiga butiker, gallerior, mysiga caféer, restauranger från världens alla hörn, barer och nattklubbar alldeles runt hörnet. Tvärs över Götgatan kliver man rakt in i det omtalade SoFo.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana från Skanstull eller Medborgarplatsen som båda nås på några få minuters promenad. Till Stockholm Södra (pendeltåg) promenerar du på under 10 minuter. Busshållplatser finns runt husknutarna.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.