Södermalm

Stigbergsgatan 32 B, 4 tr

Högt och fritt läge med solig balkong och fantastisk utsikt. Pärla med drömläge på Södermalm!

Adress

Stigbergsgatan 32 B, 4 tr

Rum

1

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

1 157 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Välkomna till attraktiva Stigbergsgatan och en fantasktisk lägenhet med balkong i söder, högt och fritt läge samt milsvid utsikt över Södermalm och Stockholm. Här bor du tyst och lugnt på en av Stockholms mest attraktiva adresser med direkt närhet till vackra Fjällgatan och allt annat Södermalm har att erbjuda runt husknuten. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Trivsamt vardagsrum med utgång till balkongen, funktionellt arbetskök samt rymligt badrum med badkar. Fin fiskbensparkett och spegeldörrar. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ljus, rymd och charm. Hiss finns.
Välskött och populär förening med bl.a två takterrasser med fantastisk utsikt och innergård. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig garderob (i garderoben står i dagsläget kyl och frys). Fiskbensparkett.

– Härligt vardagsrum med utgång till balkongen via vackra pardörrar. Gott om plats för önskad möblering och matbord. Fiskbensparkett, en mindre garderob samt generös takhöjd.

– Fantastisk balkong i söderläge med oslagbar utsikt över Södermalm och Stockholm. Sol på balkongen från morgon till cirka 20-tiden (sommartid) enligt säljaren. Gott om plats för bord stolar och blomster. Här finns även en markis. Här trivs man!

– Kokvrå utrustat med gasspis/ugn, kyl, frys och kolfilterfläkt. Sjösten på golvet samt ovan bänkskivan.

– Rymligt badrum med handdukstork, gjutjärnsbadkar med tassar, dusch, handfat och wc. Sjösten på golvet.

Pris: 1 995 000 kr

Månadsavgift: 1 157 kr

Andel i föreningen: 0,40345 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns ett vindsförråd. Föreningen har 2 gemensamma takterrasser med fantastisk utsikt över Stockholm, trevlig innergård med sommarmöblering, stor och fräsch tvättstuga (renoverad 2003), cykelrum, gemensamhetslokal och sopsorteringsrum.

Lägenhetsnummer: 344 (1304)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 169 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Stammen 23 registrerades 1985 och förvärvade fastigheten 1996. Föreningen består av 87 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Rör och elstambyte 1997, fönsterrenovering 2006-2007. Föreningen är nu inne på sitt 18 verksamhetsår utan förändrade månadsavgifter. Juridisk person godkänns ej som köpare. Delat ägande är ok. Energiprestande: 169 kWh/m² och år. Mycket välskött och populär förening. Mer info finns på föreningens hemsida www.stammen23.se.

Förening: Brf Stammen 23

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. From den 1/8-13 tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 87 kr/mån för bredband 10 M/bit samt hemtelefoni för samtliga medlemmar.

Internet: Bredband.

Här på Stigbergsgatan bor du på ett förstklassigt läge på vackra Stigberget precis intill Fjällgatan och dess underbara utsikt över Stockholm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Lilla Blecktornsparken, Vintertullsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacke torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!
Invid Medborgarplatsen finns även populära gallerian Skrapan och vid Skanstull finns Ringens Centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m.
Vid Slussen, Medborgarplatsen och Skanstull är kommunikationerna utmärkta med flertalet tunnelbanelinjer, bussar samt pendeltåg.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.