Södermalm

Katarina Bangata 59 C, 3 tr

Välplanerad pärla i härligt skick, ljus och charm. Drömläge på Södermalm!

Adress

Katarina Bangata 59 C, 3 tr

Rum

1

Slutpris

1 840 000 kr

Avgift

1 468 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa och charmiga lägenhet med fantastiskt läge på attraktiva Katarina Bangata. Här bor du med drömläge på Södermalm med direkt närhet till allt den underbara stadsdelen har att erbjuda. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Trivsamt vardagsrum med fiskbensparkett, väldisponerat arbetskök med gott om förvaring samt rymligt badrum. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden och det stora fönsterpartiet ger hela bostaden ett rikligt ljusinsläpp. Föreningen kommer påbörja en diskussion om att eventuellt ansöka om bygglov för balkonger framöver. Hiss finns. Populär och välskött förening. Detta är en pärla som bör ses!

– Entré med bra avhängningsmöjligheter. Fiskbensparkett och vita väggar. Lägenheten har säkerhetsdörr.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord för större sällskap. Stort fönsterparti, fiskbensparkett, nymålade vita väggar och tre garderober. Här trivs man!

– Väldisponerat arbetskök med bra förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med spis (2 plattor), ugn, fläkt, kyl med frysfack.

– Badrum med handdukstork, dusch, handfat och wc.

Pris: 1 590 000 kr

Månadsavgift: 1 468 kr

Andel i föreningen: 2,27000 %

Byggår: 1933

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga med torkrum, innergård samt plats för cyklar. Föreningen har 3 parkeringsplatser som hyrs ut. Till dessa är det separat kö.

Lägenhetsnummer: 21/1303

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3.

Energiförbrukning: 141 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Vitbetan 36 C bildades 2005 och består av 32 bostadsrättslägenheter. Fastigheten renoverades till nyskick 2005 då bl.a. stammar och el byttes. Enligt föreningen finns inga beslutade avgiftsändringar i dagsläget. Juridisk person godkäns ej som köpare. Delat ägande är ok. Föreningen har precis påbörjat en diskussion om att eventuellt framöver ansöka om bygglov för balkonger. Planen är att under våren börja undersöka medlemmarnas intressen för detta, då boende på Katarina Bangata 59 A byggt balkonger. Inga beslut alls är fattade ännu och framtida balkong är ingen garanti. Energiprestanda: 141 kWh/m² och år. Populär och välskött förening.

Förening: Brf Vitbetan 36 C

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Här på Katarina Bangata 59C bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. Här finns ett rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Lilla Blecktornsparken, Vintertullsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacken torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!
Vid Skanstull är kommunikationerna utmärkta med T-bana och bussar. Här finns också Ringens Centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.