Södermalm

Möregatan 7, 2 tr

Optimal planlösning och balkong. Drömläge i hjärtat av Södermalm!

Adress

Möregatan 7, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 750 000 kr

Avgift

1 764 kr/mån

Boyta

25 kvmOm bostaden

Välkomna till denna pärla belägen på trevliga och eftersökta Möregatan. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Allrum med plats för soffa, säng samt matplats och utgång till balkong med eftermiddagssol. Arbetskök med fönster och ett fräscht badrum. Här bor man tyst och rofyllt med allt det underbara Söder har att erbjuda alldeles runt husknuten. Detta är verkligen en pärla på attraktiv adress som bör ses!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaring.

– Optimalt planerat allrum med plats för soffa, säng samt matplats. Stort fönsterparti ger ett härligt ljus. Utgång till balkong med eftermiddagssol.

– Arbetskök utrustat med kyl, spishäll, köksfläkt samt diskmaskin.

– Fräscht och rymligt badrum med ljus plastmatta och vitt kakel på väggar. Utrustat med handduksvärmare.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 764 kr

Andel i föreningen: 2,02000 %

Byggår: 1936

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 4 kvm. Tvättstuga samt cykelförråd finns i källaren

Renoveringar: Mellan 1996 och 2002 gjordes en genomgripande renovering av fastigheten. Då byttes bl a stammar, elstigar mm.

Lägenhetsnummer: 16 (1204)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För mer info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Brf Ritbesticket 4 bildades 1993 och består av totalt 42 lägenheter varav 3 lägenheter är upplåtna med hyresrätt och ägs av föreningen. För mer info se http://www.brfritbesticket4.se

Förening: Brf Ritbesticket 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Trivsam balkong med eftermiddagssol.

Fantastiskt läge i hjärtat av Södermalm! Här bor man tyst, lugnt och rofyllt med direkt närhet till Söders mest myllrande folkliv.
I föreningens närmsta omgivningar finns bla. nyrenoverade Rosenlundsparken/Skånegläntan med grönområden och fasta, designritade solstolar med parasoller – flitigt utnyttjade för lugna, avkopplande stunder under årets varma månader. I den närmsta omgivningen finns också ståtliga Allhelgonakyrkan med omgivande grönområden. På några minuters promenadavstånd ligger Eriksdalsområdet med bl.a. badhus, utomhus swimmingpool, sporthall, koloniområden och småbåtshamn. Ett flertal gym och rekreationsanläggningar finns i närområdet. På 5 minuters promenad kommer du till Ringens och Rosenlunds vårdcentraler och på 10 minuter till Södersjukhuset. För den shopping- eller nöjessugne finns hela Götgatans enorma utbud av trendiga butiker, gallerior, mysiga caféer, restauranger från världens alla hörn, barer och nattklubbar alldeles runt hörnet. Tvärs över Götgatan kliver man rakt in i det omtalade SoFo.
Mycket goda kommunikationer med tunnelbana från Skanstull eller Medborgarplatsen som båda nås på några få minuters promenad. Till Stockholm Södra (pendeltåg) promenerar du på under 10 minuter. Busshållplatser finns runt husknutarna.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.