Södermalm

Tjärhovsgatan 22, 5 tr

Perfekt planerad och attraktivt läge. El ingår i avgiften. Jur. pers ok!

Adress

Tjärhovsgatan 22, 5 tr

Rum

1

Slutpris

1 250 000 kr

Avgift

2 976 kr/mån

Boyta

24 kvmOm bostaden

FÖRENINGEN ACCEPTERAR JURIDISK PERSON SOM KÖPARE – HUSHÅLLSEL INGÅR I AVGIFTEN

Suveränt planerad och trevlig etta med ett av Södermalms mest populära lägen. Här bor du tyst och lugnt med allt det underbara Söder har att erbjuda precis runt knuten. Lägenheten har 2 fönster, bägge belägna mot innergården. Det höga läget i huset gör att lägenheten känns mycket ljus. Väldisponerat kök med matplats. Vardagsrum med plats för önskad möblering samt avgränsad sängdel. Fräscht och rymligt helkaklat badrum. Lägenheten har gott om förvaringsutrymmen. Mycket bra kommunikationer och gångavstånd till City. OBS att hushållsel ingår i månadsavgiften. Föreningen har under 2009 sänkt avgifterna med 5% vardera per den 1/1, 1/4 samt 1/7. Föreningen accepterar juridisk person som köpare.

– Trevlig entré med klädhängare och 2 rymliga garderober. Parkettgolv.

– Väldisponerat kök med matplats. Stort härligt fönster för maximalt ljusinsläpp. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, 2 spisplattor samt fläkt. Gott om plats för matlagning samt bra med förvaringsskåp. Parkettgolv.

– Vardagsrum med plats för både soffavdelning och avgränsad sängdel. Fönster mot innergården. Parkettgolv.

– Fräscht, helkaklat och rymligt badrum med dusch, infällbar duschvägg, handfat, handdukstork, badrumsskåp samt wc.

Pris: 995 000 kr

Månadsavgift: 2 976 kr

Andel i föreningen: 1,16650 %

Byggår: 1940

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns en gemesam tvättstuga i källaren samt tvättmasin och torktumlare på vartannat våningsplan! Dessutom finns ett cykelförråd och ett grovsoprum.

Lägenhetsnummer: 512

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5.

Allmänt om föreningen: Brf Droskhästen 17 består av 103 lägenheter samt 1 lokal. Bostadsrättsföreningen upplåter 99 lägenheter med bostadsrätt samt 4 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt.

Huset byggdes 1940 och är funkisinspirerat med en glasad hiss med härlig utsikt över Katatina Kyrka. Bostadsrättsföreningen blidades och fastigheten förvärvades 2002. El och rörstammar byttes 2001. Inga större planerade arbeten finns enligt föreningen.

Föreningen genomförde en säkning av årsavgiften med 2,5%, 2013-04-01. Delat ägande med en minsta andel om 10% är OK.
Hushållsel ingår i månadsavgiften.

Mer information finns på föreningens hemsida www.sbc.se/droskhasten17

Förening: Brf Droskhästen 17

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Mycket eftertraktakt och populärt läge på Södermalm med promenadavstånd till allt man kan önska sig! Här erbjuds rikt utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer och ett blomstrande kulturliv. Promenadavstånd till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, underbara Vita Bergen, Mosebacke torg och den idylliska Fjällgatan med Stockholms mäst hänförande utsikt. Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata med enormt utbud av mode, resaturanger, krogar och caféer. Kommunikationerna är utmärkta både med tunnelbana, pendeltåg och ett flertal innerstadsbussar. Det tar tio minuter att promenera till gamla stan.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.