Södermalm

Slipgatan 5, 4 tr

Pärla med högt läge och fint skick. Optimal planlösning och attraktiv adress på södermalm!

Adress

Slipgatan 5, 4 tr

Rum

1

Slutpris

1 800 000 kr

Avgift

1 260 kr/mån

Boyta

24 kvmOm bostaden

Välkomna till denna ljusa och charmiga lägenhet med fantastiskt läge på attraktiva Slipgatan! Här bor du tyst och lugnt med direkt närhet till allt det underbar stadsdelen har att erbjuda. Lägenheten är ytterst välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt. Trivsamt vardagsrum med rymlig sovalkov, funktionellt arbetskök med gott om förvaring samt badrum med badkar. Bostaden har genomgående fina trägolv, Stort fönsterparti med utsikt mot Slipgatan och mot Långholmen samt vitmålade väggar och tak. Det höga läget i huset i kombination med den generösa takhöjden ger hela bostaden ett rikligt ljusinsläpp. Hiss finns. Populär och välskött förening. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter och en inbyggd klädkammare med överskåp. Det finns ytterligare en garderob i anslutning till vardagsrummet. Vitlutade och hårdvaxoljade furugolv.

– Ljust och sällskapsvänligt vardagsrum med stort fönsterparti. Gott om plats för önskad möblering och matbord. Praktisk sovalkov med plats för 1.40 meter bred säng. Vitlutade och hårdvaxoljade furugolv samt vita väggar. Här trivs man!

– Väldisponerat, funktionellt och charmigt arbetskök (renoverat 2011) med goda förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt. Köket är utrustat med kyl, frys, gasspis/ugn. Trevligt fönster mot Slipgatan. Målade trägolv och vita väggar.

– Rymligt badrum utrustat med badkar, dusch, handdukstork, handfat, skåp och wc.

Pris: 1 570 000 kr

Månadsavgift: 1 260 kr

Andel i föreningen: 1,86050 %

Byggår: 1939

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns en fräsch gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Maskiner från 2005 och torktumlare från 2008. Dessutom finns cykelförråd.

Renoveringar: 2004-2005 Elstammar och rörstammar byttes. 2009-2010 Fasadrenovering. 2010 Renoveringa av trapphus, hiss, ventilation och utemiljö. 2011 Ny entréport.

Lägenhetsnummer: 26 (1401)

Hiss: Ja

Våning: 4

Energiförbrukning: 150 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Kölhalningen 4 förvärvade fastigheten 2003 och består av 36 bostadsrättslägenheter, 3 lägenheter med hyresrätt (dold framtida intäkt) samt 1 hyreslokal. Stammar och el byttes 2005. Föreningen har sänkt avgiften i två omgångar. Första sänkningen gjordes 2011 med 10% och sedan gjordes ytterligare en sänkning 2012 med 10%. Energiprestanda: 150 kWh/m² och år. Populär och välskött förening med god ekonomi.

Förening: Brf Kölhalningen 4

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Här på Slipgatan bor du på ett förstklassigt läge på Södermalm. Tyst, lugnt och fridfullt med direkt närhet till allt det stan har att erbjuda. I området finns mysiga cafeér, restauranger, mataffärer, bageri, sköna barer, Bio Rio, gym, apotek och härliga Lasse i parken med anor från 1700-talet. Runt husknuten finns flera underbara promenad och joggingstråk samt badbryggor/strand vid Långholmen och Reimersholme. Dessutom genomgår Hornstull just nu en omfattande renovering som ska står klar 2013. Utmärkta kommunikationer med t-bana Hornstull samt flertalet busslinjer (4, 40 och 66).

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.