Södermalm

Rutger Fuchsgatan 4, 4 tr

VISNING/FÖRSÄLJNING ÄR INSTÄLLD PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN. LÄGENHETEN ÄR SÅLD.

Adress

Rutger Fuchsgatan 4, 4 tr

Rum

1

Slutpris

1 950 000 kr

Avgift

1 188 kr/mån

Boyta

23 kvmOm bostaden

Välkommen till en perfekt planerad 1:a om 23 kvm i toppskick. Lägenheten, ett ”compact living” när det är som allra bäst, ligger högt upp på fjärde våningen i fastighet från 1929. Den flödar av ljus från stora fönsterpartier i väster och har härlig utsikt mot takåsar. Lägenheten har på senare tid smakfullt totalrenoverats och är maximalt yteffektiv med genomgående smarta funktionslösningar, bevarade tidsenliga detaljer och sobra kulörer. Öppna ytor i allrum och kök. Allrummet har ett platsbyggt sängloft med plats för 140 cm säng och möblerbar yta under för soffa eller dylikt. Kök i stilren design med skåp i vitt, maskiner i rostfritt och bra arbetsytor. Toppfräscht separat duschrum och separat WC.

– Välkomnande instegstambur med plats att hänga ytterkläder. Vitbetsat trägolv och vitmålade väggar samt tak.

– I anslutning till tamburen finns toppfräsch separat gäst-WC med toalett, handfat på kommod och hyllor för förvaring. Separat toppfräscht duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

– Härliga öppna ytor i allrum och kök. Allrum med smart platsbyggt sängloft med plats för säng om 140 cm och möblering under. Kök i stilrent vitt med förvaring i skåp och draglådor, bra arbetsytor med bänkskiva i ek och glasmosaik på väggen ovan. Kök har kyl med frysfack, keramikhäll, separat ugn och fläkt som integreras med microvågsugn. Fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti i väster med utsikt mot himmel och takåsar. Vitbetsat trägolv och vitmålade väggar samt tak.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 1 188 kr

Andel i föreningen: 1,15778 %

Byggår: 1929

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd och tvättstuga samt cykelställ på innergården.

Renoveringar: Under åren 2002 – 2006 gjordes omfattande renoveringar av fastigheten. Badrum, stammar, kök, el-dragningar, taket, fasaden, trapphuset och tvättstugan renoverades under denna tid.

Lägenhetsnummer: 1022 (1401)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området. Se gärna www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Kroken 9 registrerades 25 juni 2007. Föreningen upplåter 52 bostadslägenheter med bostadsrätt och 3 med hyresrätt. Vidare upplåter föreningen 3 affärslokaler. Föreningen är äkta och äger marken. Föreningen godkänner delat ägande.

Gjorda renoveringar:
Under åren 2002 – 2006 gjordes omfattande renoveringar av fastigheten. Badrum, stammar, kök, el-dragningar, taket, fasaden, trapphuset och tvättstugan renoverades under denna tid.
2016 Säkerhetsdörrar
2017: Entredörrar.
2017: Trapphus; målning, säkerhetsdörrar samt golvslipning.
2017: Belysning.
2018: Trapphus; i gathuset 10 nya takstuckaturer
2018: Tvättstuga; nya torktumlare, nya armaturer och rörelsedektorer.
2018: Källare; Komplettering av rörelsedektorer för belysningen.
2019: Energiglas insatt i fönsterbågarna, lägenheterna mot gatan har också fått bullerskydd. OVK utförd, ska utföra en ny under hösten för att få den godkänd.

Gemensamma utrymmen:
Cykelparkering. Två tvättstugor i källaren, en för drop-in och en bokningsbar.

Förening: Brf Kroken 9

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Gemensamma balkonger mellan våningsplanen i trapphuset.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm i trendiga kvarter med promenadavstånd till allt. Här erbjuds rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med närhet till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vitabergsparken, lummiga Blecktornsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv. En bit bort ligger Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacken torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!

Vid Skanstull är kommunikationerna utmärkta med T-bana och bussar. Här finns också Ringens Centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m. Vid Skanstull ligger Eriksdalsbadet med gym och en av Sveriges största simhallar med äventyrsbad och utomhusanläggning på somrarna.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.