Södermalm

Åsögatan 181

30-talspärla på Åsögatan med vackra nyslipade trägolv, generös takhöjd och fönster med djupa nischer!

Adress

Åsögatan 181

Rum

1

Slutpris

2 720 000 kr

Avgift

1 283 kr/mån

Boyta

22 kvmOm bostaden

Möjlighet finns nu att förvärva denna ytterst välplanerade och trivsamma 1:a i fastighet från 1930. Attraktivt läge på enkelriktad gata och med föreningens planteringar framför fastighetens entré. Lägenheten har vacker nyslipad och oljad fiskbensparkett, spegeldörrar, nymålade väggar och tak samt fönster med djupa nischer. Observera att det i avgiften förutom värme och vatten även ingår el samt bredband. Lägenheten är belägen på entréplan en halv trappa upp från fastighetens entré. Föreningen har även en fin gemensam innergård med sommarmöblering. Snabbt tillträde är möjligt. Hiss finns. Varmt välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt en rymlig inbyggd garderob. Nyslipad och oljad fiskbensparkett.

– Underbart vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord. Nyslipad och oljad fiskbensparkett och fönster med djupa nischer.

– Kokvrå med bra arbetsyta och förvaringsutrymme i form av ett serveringsskåp med förvaring ända upp till tak. Kokvrån är utrustad med kyl, gasspis och gasugn. Trägolv.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, wc, handfat och spegel.

Pris: 1 995 000 kr

Månadsavgift: 1 283 kr

Andel i föreningen: 2,17790 %

Byggår: 1930

Uppvärmning: Fjärrvärme

Lägenhetsnummer: 03

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 191 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Det finns ett vindsförråd. Det finns en gemensam tvättstuga och cykelutrymme i källaren samt en trevlig innergård.

Bostadsrättsföreningen Flaggan 11 förvärvade fastigheten 1987 och består av 30 bostadsrätter som disponeras som 28 lägenheter samt 1 lokal. Den totala boytan är 1010 kvm och lokalytan 130 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och juridisk person accepteras inte som köpare. Delat ägande (t.ex. förälder/barn) är ok. Föreningen äger marken. Stammarna byttes 1994. Föreningen planerar att installera säkerhetsdörrar samt uppfräschning av trapphuset. Överlåtelseavgift betalas av köparen.

Förening: Brf Flaggan 11

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Föreningen har en trevlig gemensam innergård med sommarmöblering.

Information om budgivning och undersökningsplikt:
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Enligt lag råder fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan kontraktskrivning. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats sedan aktuell uppmätning utfördes. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före kontraktskrivningen. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.