Södermalm

Ringvägen 139, 5 tr

Högst upp med ljuvlig kungsbalkong och magnifik stadsvy över himmel och takåsar. Utmärkt etta med strålande ljusinsläpp, charm och underbar känsla.

Adress

Ringvägen 139, 5 tr

Rum

1

Slutpris

2 620 000 kr

Avgift

1 343 kr/mån

Boyta

21 kvmOm bostaden

Högst upp med ostört och rofyllt läge finns denna pärla om 21 kvm i mycket bra skick. Generösa ljusinsläpp och härlig takhöjd. Välkomnande hall med plats för avhängning och skor. Kokvrå med bra förvaring i skåp och lådor. Här finns spis samt kyl med frysfack. Fräscht helkaklat badrum med WC, handfat, spegel, skåp och dusch. Luftigt allrum med smart platsbyggt sovloft med plats för 120 säng. Naturlig plats för soffa, TV-möbel och matbord. Här finns även utgången till kungsbalkongen som förenar ute med inne och fungerar som ett extra rum under sommarhalvåret.

Lägenhetens höga, ljusa och fria läge i fastigheten, den ljuvliga 1920-tals charmen, kungsbalkongen i söder och det utmärkta läget, gör detta till en bostad många väntat på! Här bor du med närhet till pulsen av Södermalms restauranger, caféer och barer, men ändå lugnt och nära parkmiljöer. Med någon minuts promenad når du Bjurholmsparken, Blecktornsparken och Vitabergsparken. Trygg och klok förening med välskött fastighet och låga avgifter. Missa inte detta tillfälle, här trivs man!

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 343 kr

Andel i föreningen: 1,20724 %

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, tvättstuga, hobbyrum samt gemensamt utrymme för cyklar och barnvagnar. Grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grill.

Lägenhetsnummer: 66 (1502)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 5 av 5.

Energiförbrukning: 140 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Brf Harvpinnen 8 bildades 1977 och består av 39 lägenheten och 1 lokal. Inga planerade avgiftsförändringar. För information se föreningens hemsida: https://harvpinnen8.wordpress.com/

Genomförda renoveringar:
2015: Modernisering av hiss B samt fönsterrenovering.
2014: Byte av värmepanna.
2010: OVK
2007: Byte av elstigare.
2003: Trapphusrenovering.
1990-talet: Senare hälften av 90-talet byttes köks- och badrumstammar.

Kommande renoveringar:
2016: Stamspolning samt rensning av ventilation.

Hushållsel ca 150:-/mån och hemförsäkring ca 100:-/mån.

Förening: Brf Harvpinnen 8

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i avgiften.

Internet: Bredband från Com Hem (50/10 mbit) ingår i avgiften.

Sammanställning: Kungsbalkong i söderläge med strålande sol. Här ges magnifik utsikt mot himmel, kringliggande takåsar samt härlig stadsvy längs med Ringvägen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.