Södermalm

Bondegatan 46, 4 tr

VISNING INSTÄLD PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN LÄGNHETEN SÅLD. Drömläge "SoFo", intill Nytorget. Optimal planlösning, bra skick och balkong i söderläge.

Adress

Bondegatan 46, 4 tr

Rum

1

Slutpris

2 000 000 kr

Avgift

1 409 kr/mån

Boyta

21 kvmOm bostaden

VISNING 25/8 OCH 26/8 INSTÄLLDA PÅ SÄLJARENS BEGÄRNA, LÄGENHETEN SÅLD

Välkommen till denna optimala och fantastiska etta med balkong i söderläge och generösa ljusinsläpp. Balkong och fönster in mot föreningens innergård. Bra planlösning vilket möjliggör plats för säng, soffa och matbord. Litet men funktionellt och trevligt kök. Fräscht helkaklat badrum.

Detta är ett drömläge på Södermalm, i hjärtat av ”SoFo”, alldeles intill Nytorget och Vitabergsparken. Medborgarplatsen precis runt hörnet, gör att läget på Bondegatan är fullständigt ypperligt!

Här kommer ni att trivas, varva lugn med stadsdelens puls!

Hall med plats för ytterkläder samt förvaring med anslutande garderob. Lägenheten har genomgående fräscha golv och vitmålade väggar.

I direkt anslutning till hallen finner ni ett ljust och trivsamt rum med plats för säng, soffa och matbord. Från rummet finns utgång till balkong som ligger i söderläge med sol från morgon till tidig kväll.

Trevligt kök med vita klarlackade köksluckor och ljus mosaik ovan arbetsytor. Utrustat med kyl, spis, spisfläkt samt ugn.

Fräscht helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Utrustat med dusch, wc, handdukstork och plats för förvaring.

Pris: 1 595 000 kr

Månadsavgift: 1 409 kr

Andel i föreningen: 1,27800 %

Byggår: 1940

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Renoveringar: 2005-2006 Stambyte kök och badrum, utom stam 11, som stambyttes början av 2000-talet. 2005 Renoveringa av tvättstugan. 2005 Byte av elstigare. 2005 Byte värmeväxlare. 2006 Omläggning av yttertak. 2007 Renovering av trapphus. 2007 Byte till säkerhetsdörrar och installation av postfack i trapphuset. 2012 Spolning av stammar.

Lägenhetsnummer: 1401/36

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 4 av 5.

Energiförbrukning: 189 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Bondesonen Fyrtiosexan består av 48 lägenheter varav 45 upplåts med bostadsrätt och tre med hyresrätt. Till föreningen hör även tre lokaler. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Förening: Brf Bondesonen Fyrtiosexan

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Balkong i högt, fritt söderläge med sol från morgon till tidig kväll samt härlig utsikt över takåsar. Balkongen är möblerbar med plats för bord, stolar och blommor för att kunna skapa en trivsam utemiljö.

Mycket eftersökt och populärt läge på Södermalm i trendiga ”SoFo” med promenadavstånd till allt. Här erbjuds rikt utbud av restaurang-, café- och kulturliv med ett stenkast till pittoreska Nytorget och Nytorgsparken, Vita Bergsparken, lummiga Blecktornsparken, Sofia och Katarina kyrka, Hammarbykanalen med dess båtliv samt Medborgarplatsen och Götgatan med Götgatsbackens krogtäta gågata. Ovanför Medborgarplatsen och Götgatsbacken ligger Mosebacke torg med Mosebackes uteservering. Utsikten härifrån slår det mesta!

I närområdet finns också Skrapans centrum och Ringens centrum med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker och diverse andra butiker, restauranger, post, bank m.m. Vid Skanstull ligger Eriksdalsbadet med gym och en av Sveriges största simhallar med äventyrsbad och utomhusanläggning på somrarna.

Goda kommunikationer i form av bussar samt gångavstånd till tunnelbana vid Medborgarplatsen och Slussen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris. Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.