Östermalm - vid Karlaplan

Narvavägen 33, 3 tr

Sekelskiftesdröm vid Karlaplan! Toppskick med optimal planlösning! Skuldfri förening med låga avgifter!

Adress

Narvavägen 33, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 300 000 kr

Avgift

1 489 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Lev och njut av ett förstklassigt och rofyllt boende vid Karlaplans fontänprydda parkrum och grönskande promenadallé. Belägen mot grönskande innergårdar i representativ fastighet anno 1888 ges en sekelskifteslägenhet som under 2006 har totalrenoverats till absolut drömskick i samband med stambytet som utfördes i fastigheten! Optimal planlösning och högt i tak ger lägenheten en härlig rymd. Stilrent kök från 2006 med fullständig maskinell utrustning. Lättmöblerat och ljust rum med god plats för både säng samt sällskapsdel. Toppfräscht badrum och WC. Skuldfri förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Välkommen till ett eftersökt boende med närhet till Karlaplans och Fältöverstens shoppning såväl som till Djurgårdsbron och Djurgårdens grönområden!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Golv i sjösten och vita väggar.

– Stilrent kök från 2006 med matplats för 4-6 personer. Klarlackade köksluckor i vitt, bänkskiva i svart granit och vitt kakel i snygg kombination. Komplett maskinell utrustning i form av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll samt rostfri spisfläkt. Beredd plats för mikrovågsugn i skåp med framdragen el. Mycket bra avställningsytor samt förvaringsmöjligheter. Stort inbyggt loft ovan badrum och WC. Parkettgolv och vita väggar.

– Ljust och trivsamt rum med god plats för såväl säng som sällskapsdel. Parkettgolv och väggar i ljusbeige ton.

– Toppfräscht badrum med ljusgrått klinkergolv med värme och vitt kakel på vägg. Utrustat med handfat i svart granit, duschvägg samt infällda spotlights i taket.

– Fräsch WC med ljusgrått klinkergolv med värme och vita väggar. Mindre handfat samt infällda spotlights i taket.

Pris: 1 650 000 kr

Månadsavgift: 1 489 kr

Andel i föreningen: 2,25000 %

Byggår: 1888

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Renoveringar: Stambyte genomfördes 2005.

Lägenhetsnummer: 21

Hiss: Ja

Våning: 3

Allmänt om föreningen: Förening bestående av 24 lägenheter.

Förening: Brf Narvavägen 33

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Välkommen till härliga Östermalm och detta suveräna läge vid Karlaplan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Karlaplans och Fältöverstens shopping till Stureplans livfulla restaurang- och nattliv samt skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Ytterligare nås Humlegården, Strandvägen och inte minst Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.