Östermalm - invid Strandvägen

Skeppargatan 11

Ljuvlig sekelskiftespärla med högt till tak, perfekt öppen planlösning och drömläge invid Strandvägen och Nybroviken. Möjlig 2:a!

Adress

Skeppargatan 11

Rum

1

Slutpris

3 600 000 kr

Avgift

1 866 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Varmt välkommen till Skeppargatan 11. Med ypperligt Östermalmsläge och på mycket eftertraktad adress strax ovanför Strandvägen invid Nybroviken, Stureplan och Djurgården bor du i ett kvarter omringat av ett högklassigt utbud av restauranger, caféer och butiker.

Planlösningen är maximalt yteffektiv och tillgänglig för två personer. För den som önskar kan den med enkla medel byggas om till en effektiv minitvåa (se alternativ planlösning). Här finns en välkomnande hall med plats för ytterkläder samt god förvaring i garderober. Stilrent kök med all önskvärd maskinell utrustning i öppen planlösning med sällskapsrummet. Öppen sovrumsdel med plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring. Genomgående fina golv, ca 3,30 meter i takhöjd och två höga fönster med djupa nischer ger fint ljusinsläpp. Helkaklat badrum i stilsäkert utförande.
Lägenheten är belägen på en ½ trappa. Välskött förening med god ekonomi i vacker fastighet från 1877.

Välkommen att längta hem!

Rumsbeskrivning: – Välkomnande hall där man direkt slås av lägenhetens trivsamma planlösning. Gott om plats för ytterkläder och utmärkt förvaring i garderober.

– Stilrent kök med mycket bra förvaring i flertalet skåp samt goda arbetsytor. Full maskinell utrustning med induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Integrerad kyl/frys och diskmaskin. Luftigt och lättarbetat kök som gör matlagningen till en social tillställning.

– Sällskapsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket skapar en hemtrevlig känsla. Två vackra stora fönster med djupa nischer ger fint ljusinsläpp, generös takhöjd och vackert trägolv. Bra yta med plats för säng, soffa, matbord och övrig önskad möblering

– Snyggt helkaklat badrum med klinkergolv, dusch, WC och handfat med spegel ovan.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 866 kr

Andel i föreningen: 2,64000 %

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Byggår: 1877

Lägenhetsnummer: 4 (1004)

Hiss: Nej

Antal våningar: 5

Energiförbrukning: 128 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan för mantalsskrivna samt externa garagemöjligheter i området, se www.garageplatsen.se

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Vinterfågeln är en s.k äkta förening som registrerades 1984 och äger marken. Förening med god ekonomi, låg belåningsgrad om 2 397 kr/kvm per 2021-12-31 och bra avgifter. Omsättningstillgångarna (kassa, bank mm) uppgick till 1 154 000 kr. En obligatorisk elkostnad fördelas ut per andel och lägenhet. För denna lägenhet är elkostnaden f.n 272 kr/mån. För mer information gällande ekonomin se årsredovisning.
Inga beslutade avgiftsförändringar.

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Kyrkogården 13 på adressen Skeppargatan 11 i Stockholm. Föreningen har 30 lägenheter om totalt 1252 kvm. Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensam tvättstuga. Cykelförråd på gården under tak.

Renoveringar:
VA-stammar 2001/2002
El-stigare 2001/2002.
Tak före 2000 ommålat 2018
Delar fasad och fönster 2007
Trapphus 2001/2002
Uppvärmningssystem 2000/2003
Gård 2010
Tvättstuga 2021

Inga planerade renoveringar.

Förening: Brf Vinterfågeln

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 30

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Sammanställning: Grönskande innergård med flertalet sittplatser och trevliga grillmöjligheter.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge på Skeppargatan, alldeles invid Strandvägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.