Östermalm

Kommendörsgatan 20b

Härligt boende med drömläge mellan Stureplan, Karlaplan och Östermalmstorg. Renoveringschans med alla möjligheter, göra om till 2:a? Tillfälle!

Adress

Kommendörsgatan 20b

Rum

1

Slutpris

3 150 000 kr

Avgift

846 kr/mån

Boyta

34 kvmOm bostaden

Välkommen till Kommendörsgatan och en blivande pärla med bekvämt promenadavstånd till det mesta. Trygg förening med välskött fastighet och låg belåning.
Välkomnande hall, snyggt och stambytt badrum, kök med matplats samt ett lättmöblerat vardagsrum med tre stora fönsterpartier mot en tyst och lugn innergård. Bra förvaring! Möjlighet att göra om till en tvåa.

Pris: 2 990 000 kr

Månadsavgift: 846 kr
I avgiften ingår värme och vatten. Beräknad driftkostnad ca: hushållsström 250 kr, hemförskring 200 kr

Andel i föreningen: 2,89600 %

Uppvärmning: 250 kr/mån

Försäkring: 200 kr/mån

Total driftkostnad: 450 kr/mån

Byggår: 1947

Lägenhetsnummer: 0219

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 6

Energideklaration: Utförd

Allmänt om föreningen: Brf Laxöringen 2 är en äkta förening belägen på Kommendörsgatan 20B. Bostadsrättsföreningen som förvärvade fastigheten år 1947 förvaltar idag 13 lägenheter med bostadsrätt samt 7 lokaler med hyresrätt.

2019 Renovering tvättstuga
2016 – Renovering av huvudstam
2015 – Renovering av fasad, trapphus, fönster och hissen
2014 – Renovering av tvättstuga
2002 – Takrenovering
1999 – Stambyte
1999 – El-stigare
Framöver planerar föreningen att se över fönster, trapphus, hiss och soprum.

Gemensamhetsutrymmen – Föreningen disponerar en härlig takterrass med fri utsikt i söderläge med sol från morgon till kväll som på sommaren möbleras med utemöbel och grill. Till medlemmarnas förfogande finns även ett cykelförråd.

Föreningens tvättstuga är belägen i källaren. Tvättstugan renoverades 2014 och är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, centrifug, mangel och ett torkrum.

Förening: Brf Laxöringen 2

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 13

Antal lokaler: 7

TV: Kabel-TV från Com Hem

Internet: Möjlighet till bredband via Com Hem

Sammanställning: Föreningen disponerar en takterrass med fri utsikt i söderläge med sol från morgon till kväll som på sommaren möbleras med utemöbel och grill. Till medlemmarnas förfogande finns även ett cykelförråd.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge alldeles invid Karlavägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken och Djurgården med alla museer, parker, Gröna Lund och Skansen.

Du har dessutom direkt närhet till Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger och systembolag. Östermalmstorg med trevliga Saluhallen når man på några minuter. Maximteatern, trevliga Elverket, restaurangen Broms och genuina Tudor Arms har du bl.a. dessutom som grannar. Det bästa av alla världar.

Kommunikationerna är optimala med tunnelbanans röda linje från Stadion eller Östermalmstorg och flertalet innerstadsbussar, såsom linje 1 och 4.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.