Östermalm

Torstenssonsgatan 10

Drömboende med fantastisk uteplats och suveränt läge!

Adress

Torstenssonsgatan 10

Rum

1

Slutpris

2 700 000 kr

Avgift

2 273 kr/mån

Boyta

41 kvmOm bostaden

Med ett eftersökt och mycket attraktivt läge invid Strandvägen och Djurgårdsbron finns denna underbara sekelskiftesetta om 41 kvm. Lägenheten har med varsam hand renoverats under 2012. Påkostade materialval samsas med de äldre detaljerna på ett mycket smakfullt sätt. Spegeldörrar, takstuckatur, fönster med djupa nischer, fina trägolv och generös takhöjd. Allrum med gott om plats för såväl säng som soffa samt utgång till mysig uteplats. Smakfullt kök från HTH och ett toppfräscht badrum. Goda förvaringsmöjligheter i 3 garderober samt en mindre klädkammare. Varmt välkomna!

– Välkomnande hall med plats för avhängning samt mycket god förvaring i form av tre garderober samt en mindre klädkammare. Hela lägenheten har genomgående fina trägolv och vita väggar.

– Underbart och lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för soffa och säng. Tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar, takstuckatur, fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Utgång till mysig uteplats.

– Smakfullt HTH kök med matplats för 4 personer. Ljusa köksluckor, vitt kakel och mörk bänkskiva i granit. Köket är utrustat med kyl/frys, spis samt ovansittande fläkt i rostfritt. Mycket bra förvaringsutrymmen samt avställningsytor.

– Toppfräscht badrum med grått klinkergolv med värme och vitt kakel på väggar. Utrustat med stilren kommod, duschvägg samt spotlights i tak.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 273 kr

Andel i föreningen: 2,49000 %

Byggår: 1885

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd. I gathuset finns föreningens gemensamma tvättstuga.

Renoveringar: Under 2009 gjordes följande renoveringar; de horisontella stammarna byttes i källaren. I samband med det relinades de vertikala stammarna i kök och badrum. Byte av elcentraler samt nya elstammar i gathus. El i gårdshus är från mitten av 80-talet. Under 2011 monterades nya fönster i gårdshuset samt porttelefoner i samtliga lägenheter. Föreningen kommer under hösten att borra för bergvärme. Trapphusen kommer även att renoveras. Föreningen undersöker möjligheten att sälja vinden som är på ca 250 kvm.

Lägenhetsnummer: 14 (1001)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. För mer info, www.stockholm.se.

Allmänt om föreningen: Brf Lägret 3 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2008-02-28. Man består idag av 30 lägenheter samt en lokal om 2421 kvm. Genomförda renoveringar: 2014-2015 – Takrenovering, källarförråd färdigställda, ny hiss i gårdshuset, översyn av elförsörjning gårdshus, fönsterrenovering.
OVK och energideklaration utförd 2009/2010. Föreningen har även installerat bergvärme vilket sänkt driftskostnad med cirka 50%.

Föreningen har två kodade cyklar som medlemmar kan låna fritt. Placering av cyklar på första innergården. Barnvagnar i hästgången mot första gården.
Trivsam mellangård med gräsmatta och plats för cykelparkering bl.a. Generös gräsmatta och avskilt hörn med två stora grupper med loungemöbler om sommaren. Vackra blomsterplanteringar och stora träd pryder gården. Ett litet charmigt gårdshus ägs av föreningen och kan hyras av företag. Tvättstuga finns i gathusets källare utrustad med ett torkrum, två tvättmaskiner en torktumlare samt en mangel.

Förening: Brf Lägret 3

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Underbar uteplats med utgång från vardagsrummet.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge invid Strandvägen och alldeles nära Djurgårdsbron. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.