Östermalm

Nybrogatan 85, 1 tr. ö.g.

VISNINGARNA INSTÄLLDA LÄGENHETEN SÅLD PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN!

Adress

Nybrogatan 85, 1 tr. ö.g.

Rum

1

Slutpris

2 995 000 kr

Avgift

2 157 kr/mån

Boyta

40 kvmOm bostaden

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet med eftersökt läge på Östermalm. Bostaden är i fint skick med den äldre charmen bevarad. Spröjsade fönster med djupa nischer, spegeldörrar samt köksskåp i original. Högt och ljust belägen i gårdshuset med alla fönster mot föreningens vackra och grönskande innergård. Lägenheten är väldisponerad med sällskapsvänlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt rymligt badrum. Stilfullt kök med bl.a. diskmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Stor bostadsrättsförening som sänkte avgifterna med 10% den 1 april 2013. Föreningen har beslutat att sälja vindarna, vilket kommer stärka ekonomin ytterligare med möjlig avgiftssänkning med upp till cirka 40% – se bifogat dokument. Föreningen har bygglov för balkonger för de lägenheter som vetter mot innergården och balkongbyggnation förväntas starta till våren 2014 för de som är intresserade (se mer info under övrigt). Här lever du i hjärtat av stadsdelen med närhet till allt från de trendiga restaurangerna och Saluhallens delikatessdiskar till Stureplan och skärgårdsbåtarna nedanför Dramaten. Välkomna på visning!

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter samt plats för extra garderober, byrå eller skrivbord om så önskas.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med gott om plats för önksad möblering. Stort spröjsat fönster med djupa nischer. En inbyggd garderob.

– Stilfullt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i vitt samt serveringsskåp i original. Plats finns för matbord för större sällskap och trevliga middagar! Stort spröjsat fönster med djupa nischer och utsikt mot innergården.

– Rymligt badrum utrustat med dusch, handfat, skåp och wc.

ÖVRIGT
Föreningen har bygglov för balkonger mot innergården. I dagsläget (vecka 43) pågår en upphandling där intresserade medlemmar måste besluta om dom önskar balkong (bindande avtal). Säljaren har ej anmält intresse för detta men om framtida köpare är intresserad av detta ska föreningen kontaktas snarast. Inga garantier om balkongbyggnation ges men goda möjligheter finns. Eventuell balkong bekostas helt av köparen. Vid intresse eller frågor kring balkongbyggnation kontakta föreningens balkongansvarig Per Thurezon 070-432 96 20.

Lägenheten är belägen på 1 tr i gårdshuset (ej hiss) som nås genom gathuset på 3 tr (hiss finns).

Pris: 2 595 000 kr

Månadsavgift: 2 157 kr

Andel i föreningen: 0,42325 %

Byggår: 1927

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns vindsförråd, tre tvättstugor, barnvagnsrum, bokningsbar bastu, cykelställ, föreningslokal, flera trevliga innergårdar, hobbyrum samt pingisrum.

Lägenhetsnummer: 99-2019-1-142-3/1102

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 128 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: HSB Brf Bävern i Stockholm består av 208 lägenheter samt 10 lokaler på adresserna Nybrogatan 66-72 och 81-87. Mellan gathusen och gårdshusen finns stora gemensamma gårdar med växter, träd, grill och sommarmöblering. Då husen är byggda på Tyskbagarbergen och arkitekt Sven Wallander sparade på sprängämnet så varierar antalet våningar mellan 2-5. Stammar och el renoverades 1985. Stammarna spolades 2010. Energiprestanda 128 kWh/m² och år. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar ej juridisk person som köpare. Framtida köpare måste bli medlemmar i HSB. Avgiften sänktes den 1 april 2013 med 10%. Föreningen har beslutat att sälja vindarna, vilket kommer stärka ekonomin ytterligare med möjlig avgiftssänkning med upp till cirka 40% – se bifogat dokument. Föreningen har även bygglov för balkonger i lägenheter mot innergården, se mer info under "övrigt". Dessutom tittar även föreningen på möjligheten att bygga hissar i gårdshusen, inga beslut är dock ännu fattade. Planerade framtida övriga renoveringar är trapphus och fönster. Föreningens ordförande är Eva Kastensson 070-735 69 70. Mer info om vindsprojektet, balkonger samt om bostadsrättsföreningen finns på den utmärkta hemsidan www.brfbavern.se

Förening: HSB Brf Bävern i Stockholm

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget och Com Hem.

Välkommen till härliga Östermalm och detta utsökta läge. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förrutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen når man på några minuter Strandvägen, Karlaplan och Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är gott.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.