Östermalm

Valhallavägen 146 E, 2 tr

OBS. VISNINGAR INSTÄLLDA PÅ SÄLJARENS BEGÄRAN.

Adress

Valhallavägen 146 E, 2 tr

Rum

1

Slutpris

2 400 000 kr

Avgift

594 kr/mån

Boyta

38 kvmOm bostaden

Välkommen till detta attraktiva och mycket eftersökta läge vid Karlaplan! Med ostört läge på andra våningen finns denna möjligheternas 1.5:a. Stor, solig balkong i söder med vy mot vackra sekelskiftesfastigheter. Lägenheten har en mycket väldisponerad planlösning med smart sovalkov, kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkongen. Lägenheten har ytskick och inredning i original och därmed ett renoveringsbehov med god potential för den som vill förädla och sätta sin egen prägel. Skapa ditt drömboende på ett av Östermalms bästa lägen!

– Välkomnande hall med klädkammare och plats för ytterkläder.

– Lättmöblerat vardagsrum med utgång till solig balkong. Lättmöblerat med naturlig plats för soffa och tv.

– Intill rummet finns en sovalkov med plats för säng och sängbord alternativt en dubbelsäng.

– Öppet kök med bra arbetsytor och gott om skåp. Spis, fläkt samt kyl med frysfack. Trevlig matplats vid fönster med plats för 4 personer.

– Stort badrum med badkar och plats för tvättmaskin om så önskas.

– I den stora klädkammaren vid entrén finns gott om förvaring.

Pris: 2 400 000 kr

Månadsavgift: 594 kr

Andel i föreningen: 0,19400 %

Byggår: 1973

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns förråd på våningsplanet och tvättstuga som är belägen i garageplanet. Hiss 31 vid uppgång Valhallavägen 148 A leder till tvättstugan.

Lägenhetsnummer: 72

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garagemöjligheter i området. I Fältöversten 7 finns ett garage där platser i mån av tillgång kan hyras genom Stockholm Parkering, tfn 08 – 772 96 00.

Allmänt om föreningen: Brf Fältöversten bildades 1994 och förvärvade fastigheten år 2008. Föreningen består av 537 lägenheter och av dessa är drygt 50 hyresrätter.
Inom föreningen finns även 5 kommersiella lokaler. Fastigheten är en s.k. 3-D fastighet och bostäderna är belägna ovanpå Fältöverstens köpcentrum. Föreningen har en mycket informativ hemsida: www.brf-faltoversten.se. Föreningen har en mycket god ekonomi.

Förening: Brf Fältöversten

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: Comhem.

Sammanställning: Stor södervänd balkong med vy mot Värtavägens vackra sekelskiftesfastigheter.

Välkommen till härliga Östermalm och detta suveräna läge vid Karlaplan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt avstånd till allt från Karlaplans och Fältöverstens shopping till Stureplans livfulla restaurang- och nattliv samt skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Ytterligare nås Humlegården, Strandvägen och inte minst Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Utbudet av restauranger, caféer, mataffärer samt kommunikationer (T-bana och flertalet innerstadsbussar) är mer än utmärkt.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.