Östermalm

Brahegatan 37, 3 tr

Suveränt Östermalmsläge, bra planlösning och stora ljusinsläpp.

Adress

Brahegatan 37, 3 tr

Rum

1

Slutpris

2 530 000 kr

Avgift

2 017 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till Brahegatan och detta attraktiva Östermalmsläge med närhet till så väl Humlgården som Östermalmstorg. Ostört belägen på lugn återvändsgata, finns denna trevliga och välplanerade lägenhet. Stora sällskapsytor, generösa ljusinsläpp och högt till tak gör detta till ett härligt innerstadsboende.

– Välkomnande hall med två garderober och plats för ytterkläder.

– Utmärkt kök med stor öppning mot vardagsrummet. Spis med glaskeramikhäll och fläkt från SMEG. Kyl, frys och diskmaskin. Gott om skåp och bra arbetsytor.

– Stort, lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för soffa, tv och säng. Ekparkett och generösa ljusinsläpp mot Brahegatan.

– Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Dusch, wc, handfat och handdukstork.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 2 017 kr

Andel i föreningen: 3,41800 %

Byggår: 1880 och 1934

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns cykelförråd, tvättstuga och källarförråd. Föreningen har en innergård med planteringar och plats för cyklar och grillplats med murad grill.

Renoveringar: Välskött fastighet som totalrenoverades under åren 2000-2001.

Lägenhetsnummer: 314

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 3 av 5.

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan mantalskrivna samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Hjorten 13 förvärvade fastigheten 1999. Föreningen består av 23 lägenheter. Föreningens ekonomi är god med en stark kassa och endast 1,500,000 i långfristiga skulder. Föreningen upplåter en lägenhet med hyresrätt. Lägenheten kommer att tillfalla föreningen i framtiden vilket med största sannolikhet betyder att föreningen kommer att bli skuldfri.

Förening: Hjorten 13

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge på Brahegatan. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östermalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.