Östermalm

Erik Dahlbergsgatan 43, 4 tr.

Drömetta med optimal planlösning i högt och fritt läge! Toppskick!

Adress

Erik Dahlbergsgatan 43, 4 tr.

Rum

1

Slutpris

1 950 000 kr

Avgift

2 154 kr/mån

Boyta

37 kvmOm bostaden

Välkommen till denna underbara etta om 37 kvm i högt och fritt läge. Mycket bra planlösning med ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med dubbeldörrar som öppnar upp mot fransk balkong. Här finns plats för soffgrupp, säng samt matplats. Modernt och fullutrustat kök i vit högblank design med integrerade vitvaror. Hall med gott om förvaringsmöjligheter. Toppfräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till ett hem för den trendmedvetne!

– Välkomnande hall med plats avhängning samt mycket goda förvaringsmöjligheter i form av snygg garderobsdel. Kalkstensfärgat klinkergolv och vita väggar.

– Ljust och trivsamt vardagsrum med stor fransk balkong i högt och fritt läge. Här finns plats för soffgrupp, säng samt matplats. Stavparkettgolv och vita väggar.

– Stilrent kök med skåpinredning i högblankt vitt och glasmosaik ovan arbetsytor i snygg kombination. Komplett maskinell utrustning i form av integrerad kyl/frys och diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn samt spisfläkt. Mycket bra förvaringsmöjligheter samt avställningsytor. Kalkstensfärgat klinkergolv och vita väggar.

-Toppfräscht badrum med mörkt klinkergolv med värme och vitt kakel på vägg. Utrustat med duschväggar, stilren komod, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare, båda från Miele.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 2 154 kr

Andel i föreningen: 0,64720 %

Byggår: 1941

Övriga byggnader/utrymmen: Barnvagns- och cykelförråd finns i källaren. Källarförråd. Från och med 2009 finns även extraförråd som föreningen hyr ut till boende. Månadshyran för förråden är för närvarande 250 kr. Föreningens tvättstuga ligger på källarplan. Där finns tre tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.

Renoveringar: Stambyte genomfördes 1993. I samband med det byttes även elstigar. Kommande renoveringar: -Fönsterrenovering under 2010 -Trädgårdsrenovering och fler parkeringsplatser 2010 -Bastu 2010 -Målning trapphus 2011

Lägenhetsnummer: 408

Hiss: Nej

Våning: 4

Parkering/Bilplats: På en mindre del av innergården finns fem parkeringsplatser. Dessa hyrs ut till medlemmar och kostar 1500 kr/mån. Det är för närvarande kö. Under 2010 kommer ytterligare P-platser byggas

Allmänt om föreningen: Föreningen består av totalt 104 lägenheter varav 6 är hyresrätter och 5 lokaler.

Förening: Brf Vida Gärdet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Härligt attraktivt läge på Gärdet med närhet till natur- och strövområden såsom Djurgårdem, Lill-jansskogen och Tessinparken. Utmärkta kommunikationer i form av bussar och T-bana, promenadavstånd till Karlaplan och Fältöverstens shopping.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.