Östermalm

Värtavägen 13

Pärla med drömläge intill Karlaplan och Tessinparken. Fiskbensparkett, spegeldörrar och stort härligt fönsterparti!

Adress

Värtavägen 13

Rum

1

Slutpris

2 670 000 kr

Avgift

1 840 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Välkommen till detta suveräna Östermalmsläge, alldeles intill Karlaplan och Tessinparken. Samtidigt med bekvämt promenadavstånd till Stureplan och Östermalmstorg. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stort och trivsamt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt matbord för flera. Här finns även en praktisk sovalkov med måtten cirka 1.40 * 2 meter. Lägenheten är i fint skick med charmen bevarad. Fiskbensparkett, spegeldörrar, stort fönsterparti och generös takhöjd. Lägenheten är belägen på entréplan med samtliga fönster mot föreningens gemensamma innergård. Välkomna på visning.

– Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter. Fiskbensparkett.

– Sällskapsvänligt vardagsrum med stort fönsterparti, fiskbensparkett och generös takhöjd. Gott om plats för önskad möblering samt praktisk sovalkov. Här finns även en inbyggd garderob.

– Väldisponerat kök med fönster med direkt utgång till föreningens gemensamma innergård. Köket är utrustat med spis (2 plattor), ugn, fläkt, kyl och frys. Plastmatta.

– Rymligt badrum utrustat med badkar, dusch, handdukstork, handfat och wc

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 1 840 kr

Andel i föreningen: 2,10268 %

Byggår: 1932

Lägenhetsnummer: 6 (1003)

Hiss: Ja

Energiförbrukning: 170 per kvm (Atemp) och år

Allmänt om föreningen: Allmänt om föreningen: Det finns ett vindsförråd som tillhör lägenheten. Det finns en gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel, cykelförråd, soprum samt innergård. Innergården är föreningens gemensamma.

Bostadsrättsföreningen Stockholm Norra Djurgården 1:1 äger fastigheten Demonstrationen 2. På fastigheten finns ett flerbostadshus som byggdes 1932 och totalrenoverades 1996 (även stambyte). Föreningen består av 35 lägenheter med bostadsrätt, 1 lägenhet med hyresrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Delat ägande är ok. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och accepterar inte juridisk person som köpare.

Renoveringar

1996 byttes samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
1996 byttes el-stigare.
1996 renoverades fasaden.
2003 installerades fjärrvärme.
2005 målades taket.
2005 målades fönster.
2007 monterades bullerglas.
2013 gjordes brandinspektion och brandskyddet förstärktes.
2013 polerades stengolven i trapphusen.
2013 renoverades hissen.
2014 byttes en tvättmaskin och en torktumlare.
2014 renoverades fönsterbågarna mot Värtavägen.
2015 fasaden putsades om på de ställen det behövdes. Därefter har det monterats taksäkerhet på taket samt övrigt kontinuerligt underhåll på fastigheten.
2018 Specialbehandling/putsning av alla marmorytor i trapphuset.
2018 OVK. Målning av fönster.
2019 Stamspolning.

Förening: Brf Stockholm Norra Djurgården 1:1

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem och Ownit.

Säljaren har lämnat uppgift om att driftskostnaderna i form av hushållsel är cirka 175 kronor/månad och hemförsäkring är cirka 125 kronor/månad.

Eftersökt och attraktivt läge på Östermalm/Nedre Gärdet nära Tessinparken, Karlaplan och Fältöversten. Dessutom är det bekvämt gångavstånd till Djurgårdsbron, Östermalmstorg, Lill-Jansskogen, Humlegården och Stureplan. Barnvänligt läge nära bra skolor och förskolor. Kommunikationerna är utmärkta i form av T-bana och flertalet innerstadsbussar. Utbudet av mataffärer, caféer, restauranger, butiker m.m. är det gott om. Välkommen till trevliga Östermalm!

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden samt bostadsrättsföreningen ordentligt innan köpet. Uppgift angående bo-/biarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig och regler för uppmätning kan ha ändrats. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet. Planritningen är baserad på en skiss och avvikelser kan förekomma. Nedtagning av väggar och/eller väsentliga förändringar, ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köparen är införstådd med att det i fall en eller flera alternativa planlösningar presenteras/diskuteras/distribuerats i samband med försäljningen är denna endast att betrakta som en idéskiss, d.v.s. den är på intet sätt sanktionerad hos aktuell bostadsrättsförening eller rent byggnadstekniskt och kan således ej ses som genomförbara utan köparens egna undersökning om dess möjlighet. Detta även om föreslagen planlösning redan existerar i annan lägenhet i fastigheten. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse innan köpet.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.