Östermalm

Gumshornsgatan 6, 2 tr

Drömetta i toppskick vid Karlaplan med balkong & vackert parkläge. Möjligt att ta över garageplats.

Adress

Gumshornsgatan 6, 2 tr

Rum

1

Slutpris

2 530 000 kr

Avgift

1 614 kr/mån

Boyta

32 kvmOm bostaden

Lev och njut av ett förstklassigt och rofyllt boende invid Karlaplans fontänprydda parkrum och grönskande promenadallé. Belägen mot grönskande innergård i välskött fastighet finns denna optimala etta om 32 kvm. Trevligt arbetskök, allrum med gott om plats för såväl matplats, säng som soffa samt utgång till underbar balkong med parkutsikt. Toppfrächst badrum med tvättmaskin. Solid förening med god ekonomi och låga avgifter. Möjlighet finns att ta över en garageplats, kostnad 2200 kr/mån. Välkommen till ett eftersökt boende med närhet till Karlaplans och Fältöverstens shopping såväl som till Djurgårdsbron och Djurgårdens grönområden!

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i platsbyggda originalskåp samt en mindre garderob. Plats finns för ytterligare byårer. Fiskbensparkett och väggar i ljus ton.

– Ljust och trivsamt allrum med gott om plats för såväl matplats, säng som soffa. Utgång till underbar balkong med parkutsikt. I anslutning finns en rymlig klädkammare. Fiskbensparkett och väggar i ljus ton.

– Trevligt arbetskök utrustat med kyl/frys, gasspis samt ovansittande spisfläkt.

– Toppfräscht och rymligt badrum med mörkt kakel på golv. Fondvägg i röd mosaik och övriga väggar i vitt kakel. Utrustat med duschhörn samt tvättmaskin.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 614 kr

Andel i föreningen: 0,31799 %

Byggår: 1931

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Det finns 2 tvättstugor med 5 maskiner och 3 torktumlare, cykelförråd, barnvagnsrum samt grovsoprum.

Renoveringar: Stambyte kök och badrum -93 Byte av elstigare -93 Föreningen har installerat säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter.

Lägenhetsnummer: 311 (1201)

Hiss: Ja

Våning: 2

Parkering/Bilplats: Möjlighet finns att överta en garageplats, kostnad 2200:-/mån. I övrigt gäller boendeparkering på gatan för mantalsskrivna.

Allmänt om föreningen: Brf Gumshornet bildades 1985 och upplåter 198 lägenheter med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Föreningen hyr även ut 25 st garageplatser. Energiprestanda: 144 kWh/m² och år. För mer info, se www.gumshornet.se

Förening: Brf Gumshornet

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Underbar balkong med parkutsikt. Markis finns.

Fantastiskt läge på Östermalm och synnerligen attraktiva 1800-talskvarter invid Karlaplan. Här lever man i rofylld och lugn boendemiljö med bekvämt promenadavstånd till Djurgårdsbron och kungliga Djurgården med dess vackra joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Vid Karlaplan finns all tänkbar och eftersökt service såsom ICA Karlaplan som är öppet till 23.00, Fältöversten med sina butiker, affärer, restauranger, apotek, Systembolag m.m. samt T-bana och flertalet innerstadsbussar. Med ytterligare några minuters promenadavstånd når man Östermalmstorg, Strandvägen, Dramaten samt Stureplan med allt från skärgårdsfärjor till rikligt nattliv.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.
Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.