Östermalm

Engelbrektsgatan 14, 2 tr

Sekelskiftespärla på bästa adress. Optimal planlösning!

Adress

Engelbrektsgatan 14, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 850 000 kr

Avgift

1 208 kr/mån

Boyta

30 kvmOm bostaden

Välkommen till en suverän sekelskiftesetta med rejäl takhöjd och genomgående planlösning. Lägenheten är belägen på 2 tr med alla fönster mot lugn innergård i vacker fastighet anno 1879. Stora fönster med generöst ljusinsläpp och högt i tak gör att lägenheten upplevs mycket luftig. Vardagsrum med sovalkov samt utrymme för soffa, arbetsplats samt klädkammare. Trevligt kök med matplats samt helkaklat badrum. Här lever man i ett mycket funktionellt och modernt boende med närhet och gångavstånd till både Stureplan med dess rika utbud av restauranger och nattklubbar samt sköna natur- och strövområden såsom Djurgården och Gärdet.

– Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Flödande ljust vardagsrum med sovalkov och utrymme för soffa samt arbetsplats. Bra förvaringsutrymme i anslutande klädkammare. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Trevligt kök med mindre matplats. Ljusa köksluckor och ljust kakel ovan arbetsytor. Bra förvaringsutrymmen samt avställningsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, gasspis samt spisfläkt. Furugolv och väggar i ljus ton.

– Fräscht helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggar.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 208 kr

Byggår: 1879

Övriga byggnader/utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd om ca 5 kvm. Tvättstuga i källaren i samma fastighet. I källaren finns ett gemensamt hobbyrum där man kan måla, snickra etc.

Lägenhetsnummer: 1202

Hiss: Nej

Allmänt om föreningen: Välskött bostadsrättsförening som bildades 1982. Föreningen består av 23 st lägenheter samt 1 st lokal.

Förening: Brf Tallen 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Härligt läge invid Stureparken och Humlegården med utsikt över Villastaden. Promenadavstånd till Stureplan, Östermalmstorg och Karlaplan med mängder av restauranger, barer, cafeér och bra matbutiker. Nära till Djurgården och Gärdet. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana såväl som flertalet innerstadsbussar.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.