Östermalm

Karlavägen 15 B, ½tr

Drömläge vid Humlegården, perfekt planlösning och låg avgift. Tillfälle!

Adress

Karlavägen 15 B, ½tr

Rum

1

Slutpris

2 890 000 kr

Avgift

1 257 kr/mån

Boyta

29 kvmOm bostaden

På uppdrag av Brf Näktergalen 26 har vi nöjet att presentera denna underbara lägenhet om 29 ljusa och välplanerade kvm. Lägenheten är belägen mot lugn innergård i vacker fastighet anno 1923 med ett mycket attraktivt Östermalmsläge precis invid Humlegården. Promenadavstånd till KTH, Handelshögskolan, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen, och Stureplans shopping, restauranger och nattliv. Planlösningen är verkligen optimalt disponerad med arbetskök/pentry, stort allrum med sovalkov, och fräscht badrum.

– Välkomnande hall med plats för avhängning. Ljusmålade väggar och stengolv.

– Bra kök med spis, fläkt och kyl/frys.

– Fräscht badrum med dusch, toalett, handfat och skåp.

– Ljust, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två fönsterpartier. Naturlig plats för säng, soffa, tv-möbel samt matbord. Bra förvaringsmöjligheter i två garderober. Parkettgolv och ljusmålade väggar.

Pris: 2 495 000 kr

Månadsavgift: 1 257 kr

Andel i föreningen: 1,16020 %

EL: 200 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 300 kr/mån

Byggår: 1923

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns tvättstuga och vindsförråd.

Lägenhetsnummer: 28 (1001)

Hiss: Ja

Våningsplan: Våningsplan 0,5.

Energiförbrukning: 124 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Brf Näktergalen 26 består av 21 lägenheter och 5 lokaler med bostadsrätt. Välskött förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftsförändringar och renoveringar.

Renoveringar:
1997: Byte av V/A-stammar och elstigare.
2008: OVK genomförd.
2013: Installation av ny undercentral för el och slutinstallation av fiber från Ownit Broadband. Tvättstugan renoverades.
2014: Byggnation av balkonger.

hushållsel ca 150-200:-/månad och hemförsäkring ca 100-150:-/månad.

Förening: Brf Näktergalen 26

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Com Hem. Kostnad: Ingår i avgiften.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge på Karlavägen. Här bor man tyst och rofyllt med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, KTH, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen, Humlegården och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana Tekniska Högskolan och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.