Östermalm

Karlavägen 46

Sekelskiftesdröm i gårdshus på bästa adress. Perfekt planlösning, kakelugn, fransk balkong och mycket bra skick!

Adress

Karlavägen 46

Rum

1

Slutpris

2 625 000 kr

Avgift

1 283 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Välkommen till Karlavägen och detta fantastiska Östermalmsläge, ett stenkast från Humlegården, Stureplan och Östermalmstorg! I tyst och rofyllt gårdshus, finns denna underbara lägenhet om 26 ljusa och välplanerade kvm i mycket bra skick. Utmärkt kök, fräscht badrum och ett lättmöblerat rum med kakelugn och generösa ljusinsläpp.

Äldre välskött och lågt belånad förening med god ekonomi och fastighet i genomgående mycket gott skick.

– Välkomnande instegstambur med parkettgolv.

– Utmärkt sällskapskök med matplats för många middagsgäster. Gott om skåp och bra arbetsytor. Här finns kyl och frys, spis, ugn och diskmaskin. Parkettgolv och vitmålade väggar.

– Härligt rum med parkettgolv, kakelugn och generöst ljusinsläpp genom fransk balkong.

– Fräscht, kaklat badrum med dusch, toalett, handfat och handdukstork.

Pris: 0 kr

Månadsavgift: 1 283 kr

Andel i föreningen: 1,59000 %

EL: 250 kr/mån

Försäkring: 100 kr/mån

Total driftkostnad: 350 kr/mån

Byggår: 1882

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Renoveringar: V/A-stammar byttes i gårdshuset 2006. Tvättstugan renoverades med installation av nya maskiner 2007. Balkonger byggdes 2008. Trapphus och entréer renoverades 2001 och 2010. Uppvärmningssystem 2005. Elstigar 1972. Tak renoverades 1986 och målades om 2014.

Lägenhetsnummer: 12 (1002B)

Hiss: Nej

Antal våningar: 3

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan samt externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen Vega nr 3 u.p.a. består av 18 lägenheter och två affärslokaler. Tomträtt.

Förening: Bf Vega nr 3 u.p.a.

Organisationsform/Typ: Bostadsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Sammanställning: Fransk Balkong i väster.

Välkommen till Östermalm och detta utsökta läge på Karlavägen. Här lever man i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från Stureplans shopping, caféer och restauranger och livfulla nattliv till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. Förutom Östemalmstorg med trevliga Saluhallen och ICA Esplanad på Karlavägen, når man på några minuter Karlaplan med Fältöverstens shopping, rekreationsområdet i Lill-Jansskogen och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk längs Djurgårdskanalen. Kommunikationerna är också utmärkta med bussar på Karlavägen och Valhallavägen samt T-bana (Stadion eller Östra Station) och Roslagsbanan.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.