Östermalm

Floragatan 11, 2 tr

Drömläge i Villastaden. Välskött Brf med låga avgifter, privat gym, relax och takterrass!

Adress

Floragatan 11, 2 tr

Rum

1

Slutpris

1 800 000 kr

Avgift

322 kr/mån

Boyta

19,3 kvmOm bostaden

BUDGIVNING PÅGÅR – KONTAKTA MÄKLAREN!

Synnerligen eftersökt läge i Villastaden mellan Sturegatan och Villagatan. Trevlig etta med fin rymd och bra förvaringsutrymmen. Stilfullt badrum renoverat 2008. Kök och ytskickt är i behov av renovering. Välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen har bl.a ett privat gym för sina medlemmar med relax och bastu samt en gemensam takterrass med härlig utsikt över takåsarna. Fastigheten byggdes 1958-61, ritad av arkitekt S.Markelius. Här bor man tyst och lugnt på bästa adress med direkt närhet till allt det Stockholm har att erbjuda runt husknuten. Välkomna på visning!

– Generöst vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och matbord. Tre rymliga garderober med överskåp.

– Fint badrum renoverat 2008 med golvvärme, dusch, duschväggar, handfat och wc.

– Kokvrå med mycket goda förvaringsutrymmen och en mindre kyl med frysfack. Köksdelen samt ytskickten är i behov av renovering.

Pris: 1 750 000 kr

Månadsavgift: 322 kr

Andel i föreningen: 0,56890 %

Byggår: 1960

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns en gemensam tvättstuga, cykelförråd och grovsoprum. Dessutom har föreningen ett privat gym med relaxavdelning och bastu samt en härlig takterrass med utsikt över stadens takåsar att njuta av för föreningens medlemmar.

Lägenhetsnummer: 8/1203

Hiss: Ja

Våning: 2

Parkering/Bilplats: 11 parkeringsplatser till vilka det är separat kö (kostnad ca 280 kr/mån). Garageplatser som är bostadsrätter finns i huset.

Allmänt om föreningen: Brf Granen nr 9 består av 33 bostadslägenheter och 1 lokal upplåten med hyresrätt. 1 stam är renoverad. Föreningen godkänner delat ägande (minst 80-20). Juridisk person godkänns ej som köpare. Inga beslutade avgiftsändringar finns just nu enligt föreningen. Välskött och populär förening med god ekonomi och låga avgifter!

Förening: Brf Granen nr 9

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband.

Oslagbart läge i Villastaden på Östermalm. Här bor man tyst och rofyllt med direkt närhet till Stureplan, Humlegården och Lill-Jansskogen. Promenadavstånd till Östermalmstorg, Karlaplan och Djurgården. Utmärkta kommunikationer med tunnelbana såväl som flertalet innerstadsbussar.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt:
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. ”Accepterat pris” innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten.
Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se. Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.