Norrmalm - City

David Bagares gata 12, 1 tr

Snövit 20-talsdröm vid Stureplan! Studio 1:a i toppskick med öppna ytor och mysig känsla!

Adress

David Bagares gata 12, 1 tr

Rum

1

Slutpris

1 880 000 kr

Avgift

1 361 kr/mån

Boyta

26 kvmOm bostaden

Välkommen till denna suveräna studio 1:a i toppskick på pittoreska och anrika David Bagares gata, alldeles intill Stureplan och Humlegården. Öppen planlösning med smarta funktionslösningar, ljus färgsättning, vitmålat trägolv och många smakfulla inredningsdetaljer skapar en mysig och hemtrevlig känsla i denna fina lägenhet. Allrum med plats för soffa och TV-möbel integreras med stilrent och välrustat kök i högblankt vitt. Praktisk köksö med bra arbets- och avställningsytor samt förvaring i draglådor under. Fräscht helkaklat badrum och hall med plats för avhängning och klädförvaring i platsbyggda garderober.

Ett ”compact living” för dig som drömmer om ett förstaboende mitt i Stockholm med närhet till allt eller för dig som söker en mysig och praktisk lägenhet för övernattning med promenadavstånd till allt från skärgårdsbåtarna vid Nybroviken till restaurangerna vid Stureplan!

– Välkomnande hall med plats att hänga ytterkläder vid klädhängare och övrig klädförvaring i garderober längs med vägg. Svart klinkergolv och vitmålade väggar.

– Helkaklat badrum med dushhörna, handfat med spegel ovan, badrumsskåp, WC och handdukstork.

– Härlig öppen ”levnadsyta” i allrum som integreras med kök. Allrummet ger plats för soffa, TV och förvaring på väggfasta hyllor. Fint kök från 2006 i stilrent högblankt vitt med vitvaror från Whirlpool såsom kyl, frys, spishäll, varmluftsugn, fläkt och inbyggd diskmaskin. Köksö med generös avställningsyta och sittplats för 3-4 personer. Under köksön finns plats för förvaring i skåp och draglådor. Vitmålade trägolv, vitmålade väggar och två fönster med spröjs.

Hela lägenhetens ytskick, förutom badrum som gjordes i samband med fastighetens stambyte, renoverades 2006.

Pris: 1 850 000 kr

Månadsavgift: 1 361 kr

Andel i föreningen: 1,29000 %

Byggår: 1928

Uppvärmning: Fjärrvärme

Övriga byggnader/utrymmen: Det finns källarförråd om ca 5 kvm och en tvättstuga. Cyklar kan ställas på gården.

Renoveringar: Följande renoveringar är gjorda i fastigheten. – Stambyte i kök och badrum 1991-1992. – Installation av ny hiss 2002-2003. – Byte av elstigar 2003-2004. – Fasadrenovering och ommålning av fönster 2005. – Omläggning av tak 2005. – Stammarna spolades 2010. – Nya tvättmaskiner. Föreningen planerar bl a renovera trapphuset och måla om yttertaken.

Lägenhetsnummer: 657

Hiss: Ja

Våning: 1

Antal våningar: 4

Parkering/Bilplats: Boendparkering på gatan och externa garagemöjligheter i området.

Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet består sammanlagt av 2266 kvm bostadsyta fördelat på 42 lägenheter, varav 40 st är upplåtna med bostadsrätt och 2 st är upplåtna med hyresrätt. Föreningen förfogar även över 335 kvm lokalyta, fördelat på 2 lokaler med hyresrätt. Tomträtt. Föreningen bildades 1999, förvärvade fastigheten 2001 och klassas som en äkta förening.
2013: Trapphusrenovering
2011: Nya tvättmaskiner
2010: Stamspolning
2008: Ny undercentral
2008: Nytt soprum
2008-2011: Nya stam- och radiatorventiler
2005: Omputsning fasad
2005: Utvändig fönstermålning
2005: Omläggning av tak
2003-2004: Elstambyte
2002-2003: Nyinstallation hiss
1991-1992: Rörstambyte

Förening: Brf Vätan 20

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet: Bredband. Leverantör: ComHem.

Härligt och ostört cityläge i kvarter där man känner historiens vingslag, nära Humlegården, Stureplans shopping- och restaurangutbud samt allt annat trevligt som erbjuds i Stockholms innerstad. Här erbjuds promenadavstånd allt från biografer, caféer, affärer m.m. till skärgårdsbåtarna vid Nybroviken. Kommunikationerna är utmärkta med T-bana, flertalet innerstadsbussar samt kort promenad till T-centralen.

Grannfastigheten, David Bagares gata 10, är det kulturhistoriskt och arkitektoniskt omtalade Stuckatörens hus. Huset uppfördes på 1800-talet av stuckmästare Axel Notini och Stadsmuséet äger hans bostadsvåning som idag används som visningsvåning.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.

Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.