Norrmalm

Rehnsgatan 12, 3 tr

Optimalt compact-living i toppskick högst upp i gårdshus!

Adress

Rehnsgatan 12, 3 tr

Rum

1

Slutpris

1 550 000 kr

Avgift

1 346 kr/mån

Boyta

20 kvmOm bostaden

Välkommen till en charmig etta med välplanerade kvm. Här bor du med lugnt och tyst läge högst upp i vacker gammal sekelskiftesfastighet anno 1884 (Gårdshus).
Enkelt möblerbart rum med smarta förvaringslösningar och kombinerad köksdel. Fräscht och helkaklat badrum med dusch.
Välskött fastighet och en förening med god ekonomi. Centralt drömläge med bekvämt promenadavstånd till citykärnan!

Välkomnande HALL med goda avhängningsmöjligheter. Säkerhetsdörr.

Upphöjd KÖKSDEL renoverad 2010 med stor kyl/frys, spisplattor, fläkt och diskho i rostfritt stål. Mörk diskbänk med ovanliggande inglasad bård med stadsmotiv. Svarta högblanka skåpsluckor. Gott om förvaring och arbetsyta i form av en bardisk. Undertill finns det tre integrerade garderober för kläder.

Lättmöblerat ALLRUM med plats för mindre matbord samt säng/soffa. Högt fönster mot innergård.

Helkaklat BADRUM i mosaik med wc, handfat och dusch.

Pris: 1 395 000 kr

Månadsavgift: 1 346 kr

Andel i föreningen: 1,30000 %

Byggår: 1884

Övriga byggnader/utrymmen: Till de boendes förfogande finns; bastu, cykelställ, barnvagnsrum, sopsortering, samt en tvättstuga med full maskinell utrustning och torkrum. Ett stort vindsförråd tillkommer lägenheten.

Renoveringar: Stammarna är installerade/utbytta i olika skeden. Några stammar som installerades på 50-talet byttes inte vid renoveringen 1982 när en del äldre stammar byttes och kom till. Enligt föreningen är stammarna inne i lgh 33 (1301) bytta på 50-talet. Planerat underhåll är att föreningen skall se över/renovera fönster i den mån det behövs samt ommålning av plåttak.

Lägenhetsnummer: 1301 (33)

Hiss: Nej

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. Se www.stockholm.se

Allmänt om föreningen: Välskött föreningen med god ekonomi och mycket låg belåning. Föreningen består av sammanlagt 1042 kvm bostadsyta fördelat på 36 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Förening: Brf Renen 1910

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 36

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Vasastan och Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm City erbjuder med allt från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.