Norrmalm

Rehnsgatan 12 A, ög, bv

Underbar sekelskiftesdröm i toppskick! Handelshögskolan & KTH runt hörnet.

Adress

Rehnsgatan 12 A, ög, bv

Rum

1

Slutpris

2 150 000 kr

Avgift

1 256 kr/mån

Boyta

19 kvmOm bostaden

Välkommen till denna vackra bostad med högt i tak, vackra snövita snickerier på tyst innergård i toppskick. Rum med högt i tak och takrosett, högt stort fönster med djupa fönsternischer. Vita väggar och fint nytt parkettgolv. Nyrenoverat vitt kök med mindre elspishäll med rostfri fläkt ovan, vit ugn, vitt mosaikkakel, bänkskiva i mörk laminat, kylskåp på golv. Diskho.

Vit helkaklad wc med Stockholmsdusch och blått klinkergolv. Tvättställ med spegel ovan och wc. Möblerbar hall med parkettgolv för förvaring eller studieplats.

Här bor du med lugnt och tyst läge i vacker gammal sekelskiftesfastighet anno 1884 (Gårdshus). Välskött fastighet och en förening med god ekonomi. Centralt drömläge med bekvämt promenadavstånd till citykärnan, Handelshögskolan och KTH.

Pris: 1 895 000 kr

Månadsavgift: 1 256 kr

Andel i föreningen: 1,21000 %

EL: 150 kr/mån

Försäkring: 80 kr/mån

Total driftkostnad: 230 kr/mån

Byggår: 1884

Övriga byggnader/utrymmen: Ett vindsförråd. Till de boendes förfogande finns; härlig grön innergård, bastu med 2 fräscha duschar, cykelställ, barnvagnsrum, sopsortering, samt en tvättstuga med full maskinell utrustning och torkrum.

Renoveringar: Stammarna är installerade/utbytta i olika skeden. Några stammar som installerades på 50-talet byttes inte vid renoveringen 1982 när en del äldre stammar byttes och kom till. Planerat underhåll är att föreningen skall se över/renovera fönster i den mån det behövs samt ommålning av plåttak.

Lägenhetsnummer: 27 (1001)

Hiss: Nej

Energiförbrukning: 161 per kvm (Atemp) och år

Parkering/Bilplats: Boendeparkering på gatan. Se www.stockholm.se www.garageplatsen.se Norra Real har ett stort garage.

Allmänt om föreningen: Välskött föreningen med god ekonomi och mycket låg belåning. Föreningen består av sammanlagt 1042 kvm bostadsyta fördelat på 36 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Förening: Brf Renen 1910

Organisationsform/Typ: Bostadsrättsförening

Antal lägenheter: 36

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Betalas separat.

Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem. Betalas separat.

Utsökt och mycket eftertraktat läge i hjärtat av Vasastan och Norrmalm. Här promenerar man till alla trevligheter Stockholm City erbjuder med allt från Stureplans innekrogar och restaruranger till skärgårdsfärjorna vid Nybroviken. I dessa klassiska kvarter finns många restauranger från världens alla hörn, caféer, butiker etc. När du vill komma ifrån pulsen finns Lilljansskogen, Hagaparken och Brunnsviken inom gångavstånd. Kommunikationerna är utmärkta med såväl buss som tunnelbana.

Information om accepterat pris, budgivning och undersökningsplikt.
Denna bostadsrätt förmedlas med ett accepterat pris. Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden. Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.
Vi tillämpar så kallad öppen budgivning och som budgivare godkänner du att vi efter avslutad affär, i enlighet med den nya fastighetsmäklarlagen, får lämna ut ditt namn, bud och kontaktuppgifter till säljaren och till den som förvärvat bostadsrätten. Vi redovisar samtliga bud och slutpriser på vår hemsida, www.brspec.se.

Se gärna vårt bifogade infoblad gällande säljarens upplysningsplikt och köparens undersökningsplikt. Vi rekommenderar även dig som köpare att alltid kontakta någon i bostadsrättsföreningens styrelse.

Vill du prata med oss?

Fyll i information nedan så hör vi av oss snarast möjligt!

Få de senaste slutpriserna

Vi skickar dig uppdateringar om hur försäljningar har gått.